Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjaaaa

Czy zerwac z nim czy zaczekac? POMOZCIE

Polecane posty

Gość jjjjaaaa

Od miesiaca jestem z chlopakiem, przyjezdza do mnie gdzies dwa razy w tygodniu, bo mieszka na wiosce i pracuje. Jak jest ze mna to jest mily i slodki. Ale jak piszemy to odpisuje po 10 minutach czesto, mimo ze na fb wyswietlone bylo ze dawno odczytal. Na odpowiedz smsa czekam czesto 2 godziny. W ogole zwykle ja pierwsza pisze (ale nie narzucam sie raczej). Ma przyjaciolke ktorą mowi ze traktuje jak siostre i spotyka sie z nia chyba czesciej ode mnie. Obiecal ze dzis pojdziemy na andrzejki, ale jednak nie poszlismy bo okazalo sie ze nie ma kasy i jutro tez nie pojdziemy. Wyplate dostanie dopoiero 10 i napisal ze wtedy odbijemy sobie, tyle ze miesiac temu tez tak mowil a nigdzie nie bylismy. No wlasnie nigdzie nie chodzimy, on nie ma kasy ciagle, teraz nie bedzie mial penwnie na paliwo zeby przyjechac. nie mam pojecia na co wydaje, bo mieszka z rodzicami...mysle zeby napisac mu ze nie ma sensu juz byc razem( smsem gdyz nie chce zeby specjalnie przyjezdzal do mnie tylko zebym mu to powiedziala)

Gość jjjjaaaa
Dodam ze strasznie zawrocil mi w glowie i ciagle o nim mysle i czuje ze on nie ma tak samo, dlatego chce zerwac z nim wczesniej zeby pozniej gorzej sie nie meczyc

Gość a ja ukonczylam kurs
ajk jestes w miare madra to zakoncz to juz teraz,jemu az tak nie zalezy jak tobie