Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość passionaria

zapomniałam tabletki w 14 dniu

Polecane posty

Gość passionaria

dziewczyny pomóźcie zapomniałam 14st4ej tabletki Cilestu, miałam brać o 15, wzięłma jak sobie przypomniałam o 7,30 dnia następnego ( poniedziałek) w 14 dniu ( niedz) miałąm stossunek, ok 12-13 naczytałam się w necie, że mogę albo zrobić przerwę i poczekać na okres, albo brać kolejne tabsy o zwykłej porze wybrałam czekanie na okres żeby mieć pewność i mieć to z głowy potem dopiero doczytałam w ulotce, ż epowinnam była brać tabsy cały czas :/ teraz boli mnie brzuch, w śluzie mam smugi krwi i sie zastanawiam... nawet jeśli jajeczkowanie było, to nie od razu tylko kilka dni po stosunku, powinnam być względnie bezpieczna, a seksu w tygodniu nie było

przerwania tzn czekanie na okres moze byc w 3 tygodiu brania tabletek cyli teoretycznie od 15.. lepiej by bylo jakbys wziela ta tabletke i normalnie o 15 kolejna.. teraz musisz czekac mysle ze powinno byc ok .. ale na przyszlosc informacji radze szukac w ulotce a pozniej w necie

Gość passionaria
oj no spanikowałam, teraz wiem, że bardziej logiczne było to 2 wyjście- branie tabletek ciągle... i pojęcia nie mam co mi się z organizmem dzieje, brzuch boli nie wiem, okres będzie, jajeczkowanie, implementacja? czy brać normalnie po tych 7 dniach kolejną tabletkę ( jeśli test nie wykaże ciąży) dodam, że śluz mam lepki, nieciągnący jak przy jajeczkowaniu, aplemniki z niedzieli już pewnie poumierały ;) czytałam, że ewentualne jjajeczkowanie może się przesunąć w przód ehhh.. a mogłam wziąć od razu normalnie...