Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasd

Zakonnice na porodówce

Polecane posty

Gość takajednaosoba
jeszcze o wyrzuceniu z pracy - oczywiscie moj watek ma zawsze kilka co najmniej podwatkow chcialam napisac ze sa wyrzucenia tzw. niepokojace. i byc moze te sa najgorsze i ja za to chce paczke moja jako - mimo wszystko -kiedys tam nauczycielka roku. sa to sytuacje gdzie np. no nie w tej samej pracy ale slyszymy???? lub nie - moj przypadek - rozne dziwne rzeczy ze np. ktos wrocil. ale nic wiecej. i wtedy nalezy sie zaniepokoic bo ja np. tez tak wylecialam. i coz... kogo to obchodzi? no i tyle :( no co kogo obchodzi? nic nikogo nie obchodzi prawda. takie zycie jest:(

Gość skonsultuj się z lekarzem
lub farmaceutą

Gość takajednaosoba
no i np ktos powie -takim czyms wyrzut to tez jest wyrzut niepokojacy. ale np. przychodzi nauczycielka - tzw.nauczycielka roku i np.wiesza cala szkole. co to jest? to jest do porownania z takim wyrzutem? to takie cos jest niepokojace bo normalnie czlowiek w polsce - nauczyciel - to w ogole zero reakcji -akcji i reakcji a tu wszyscy wisza taka nauczycielka. a takie cos?to jest niepokojace? to jest OBRZYDLIWE. jakie porownanie. no katechetka. ale to znowu jest co innego -to nie jest kazdy inny nauczyciel. np. matematyk,polonista. to jest TO SAMO? to po co sa studia wpolsce? bez sensu:(

Gość takajednaosoba
sami sie skonsultujcie. widac to lubicie. no to tym bardziej jestem zla ze musze w takim panstwie siedziec. was to bawi. a mnie w ogole bo tak nie mam pracy. bo NIE ZNAM ZYCIA. nie znam zycia? Nie wiem co to jest powolanie w polsce. bo nie jestem ochrzczona. a czemu ona ma to dziecko ta zakonnica- z powolania i tyle :(

Gość takajednaosoba
wpolsce wszystkie zasady koncza sie na powolaniu.no to jedynie ze ksiadz brzucha nie ma a dalej? co to zycie to chwila chrztu? bez przesady :(

Gość takajednaosoba
jak dla mnie sami sie do psychiatry idzcie leczy ztym waszym powolaniem. no to powolanie -tez moze byc noale coz... co chwila jakas figura jak ograc powolanie i zostac wielka gwiazda :( kto wie? to moje zycie :(

Gość takajednaosoba
wiecie ja mialam i taka zakonnice niepokojaca i jeszcze powieszona szkole - no to co mialam wybrac. i to raz. a dwa? wiedzialam to. i czy nie uwazacie panstwo, ze za powieszona szkole nalezy sie zwrot KAZDYCH papierow , honoru i koniec pracy w sumie to jest - moj to byl koniec. skonczyc szkole i cos innego. ale coz... kto mi to powiedzial. i nie rozumiem dlaczego. ograno patrona szkoly. a o to chodzilo? poszlo o to, ze stalam postronie dyrekcji. o to poszlo. a po czyjej mialam stac stronie? sprzataczki?no gdybym wiedziala, ze sprzataczki mnie przyjely do 1 pracy. to mieli mi to powiedziec i po prostu kulturalnie podziekowac. areszta? co to mialo byc?i tyle :(

Gość takajednaosoba
po pierwsze nie wiem czy ktoswietakie rzeczy, ze ktos wracai wiesza szkole. ile jest takich przypadkow w polsce. czemu o tym sie nie mowi. takie cos tojest koniec pracy czyjejs. mnie sie to przydarzylo bo mam przesylke i tyle. od dziecka. no i od dziecka mialam ja mieci tak dalej. i tak zakonczylam. a dalej zakonnica z 2 dzieci - tego mialo nie byc. i to jest, a ta powieszona szkola. w koncu pani miala obywatelstwo kraju x. i tyle :(

Gość wo ist owcy rynta?
Owca!!!!!!!!!!! Wieki Cie nie widziałam.Daj znac co słychac.Ok wszystko?

Gość takajednaosoba
i chcialam napisac, zetaka obluda to tu zakonnica z 2dzieci, a ze pani miala 2 paszporty to cicho? ale obluda. a co jest najwazniejsze w polsce.co jest najwazniejsze w polsce. i tak dalej... no niestety miala zly paszport. to mieli to powiedziec uczniom i by zyli.a tak? po cichu bo nie wiadomo jaki ona miala paszport. zly moim zdaniem i tyle :(

Gość czerwona stonoga
słuchaj ..."taka jedna osobo" nic nie wynika z tego,co piszesz.NIe wiem co masz na mysli,nie potrafisz w jakiś normalny sposób tego przekazać.Dla mnie to jest jakiś bełkot.Przepraszam,ale jak zaczęłam czytać Twoje wypowiedzi to miałam wrażenie,że to pisze osoba pijana.Wydaje mi się,ze masz coś do powiedziena w tej kwestii,ale nijak tego nie można zrozumiec.

Gość takajednaosoba
no to sie okaze. zakonnica jak miala pass usa to w ogole walnieta i taki koniec. pass usa najwazniejsza wartosc w ...zakonie? wpolsce - nie w zakoniei tyle. no to jej - tak tam poszla i sprawdzac chyba rodowod na szkole aleJAKI?z schizmy. icoja mialam z tym wspolnego? amnie to wszystko smierdzialo i mialam racje. i tyle. ale sie znaja na rodowodzie na szkole hahaha ktos powie i smiech. nie - okradli mnie ze sklepu - jednej rzeczy nie wzieli pod uwage. i z tego jest smiech. tak zyje w ogole . no ale coz... i tak sie wywalilam. paszportami, no ale...nie do konca. moja sprawa. noale... to nie jest smieszne. to nawet nie jest zenujace jak ktos sobie pozwala. bo ta pani nie miala matki. a ja mialam tak? i tyle :( i koniec. a jej chyba poszla a moja jeszcze gorzej. ale ja wiem za co to jest. za to ze kazalam raz bronic swoich pogladow.w polsce :( nazrec, napic i wszystkich zgnoic za to, ze takie zycie jest :(

Gość wo ist owcy rynta?
Owieczko :)

Gość takajednaosoba
a czemu niby nic nie wynika? wynika bardzowiele.zemozesz sie w polsce itak dalej i nic z tego. bo racje ma zakonnica z 2 dzieci? chyba z passem USA i to wszystko. bo ja nie powinnam miec klopotow po pani, ktora powiesila cala szkole. a ta zakonnica mam nadzieje uczy reli to jeszcze 1% racji ma kk ze mnie tak gnoi i chyba uczy i wszystko gra. a ja jestem chora na leb bo nawet nie mam i tak dalej. A PO CO TO KOMU? po co tokomu?i tyle. i tu bylo myslenie takie a nie inne i ja sie tak uczylam z tego myslenia no i teraz praca. to wszystko. nie. dlaczego? no to jezeli tak wymyslasz komus to konsekwentnie i phi... takie zycie, a imie moje? co to mialo byc? i reszta? i tyle :(

Gość czerwona stonoga
jeżeli jestes chora,to współczuję.

Gość takajednaosoba
no wlasniegdzie ona jest?i ja tylko chcialam napisac, ze tak jak mysleli o mnie w szkole to nawet mogli mnie okrasc i ...towszystko. ale musialabym miec paszporty. i tyle. reszta w ogole co to mialo byc. i tak dalej. a jesli chodzi o koncowke mojej pracy to tego nie napisze bo sie nie oplaca. i w sumie mogloby byc gdyby to bylo do zastosowania. i juz nic sie nie zgadza i nie bedzie sie zgadzac bo tu gdzie mieszkam musialoby sie zgadzac, a sie nie zgadza i nie bedzie a czemu to nie napisze. ale takie rzeczy to sa. i tak chce moja paczke za wartosci paczki i pasuje idealnie, areszta niech se robi co chce. bo imie mam takie a nie inne ze zlosci i tyle. moje zdanie. :(

Gość takajednaosoba
ja i tak bym byla gorsza bo ja zostalam tak potraktowana a nie inaczej chociaz... i tak dalej... i tego nikt nie rozumial i pasowalo to czy tamto a to jedna glupota schizmy i tyle. no ale coz... najwazniejsza schizma :(

Gość hilokkja
a bloniastośc piczna to co?

Gość gość
A ten dom w Wąwolnicy to jakiś podejrzany na własne uszy słyszałam jak dziecko w sklepie od tych sióstr powiedziało do jednej mamo, chyba że one same każą tak mówić jako matki zastępcze??