Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasd

Zakonnice na porodówce

Polecane posty

Gość asdasd

Zdarza się nawet że zakonnica w habicie będzie rodzić, moja znajoma pracuję jako pielęgniarka i często spotyka się z takimi sytuacjami.

Gość regreg
to z niepokalanego poczecia

Gość znaczące mhmhmm
ciekawe kim są ojcowie.

Gość ale jesteście wredni
zakonnica też cos musi mieć z tego monotonnego i upracowanego żywota.

Gość gloriozasss
zdarza się i to wcale nie rzadko ,tylko ciekawe skąd twoja znajoma wie że to zakonnice hm ?w habicie na porodówkę przychodzą :D Pierdolisz.Moja kuzynka była w zakonie ,zakochała się no i ...ciąża.Wyrzucili ją ,ale proponowali oddanie dziecka skurkowańcy ,a jej dożywotnie veto.Była jest potępiona na wieki.Do porodu szła w cywilu,więc nie ma opcji że któraś powie że jest zakonnicą

Gość gloriozasss
Ojcem jest chlopak z parafii,mają dziecko "pielgrzymkowe":D I bardzo fajnie żyją,ochrzcili je nawet:)

Gość Goppi
życie jest niesprawiedliwe księżą to się upiecze ale zakonnicą już nie w sumie to po jakiego czorta idą do zakonu jak chcą się łajdaczyć

Gość Karwowski
przynajmniej się bzyka

Gość takajednaosoba
ja sie zastanawiam jak tu NORMALNIE zyc. naprawde. jakie wartosci miec,zeby jakos normalnie zyc. w Polsce sie nie da. ja sie nie dam. nie da sie . tu nie ma ZADNYCH ZASAD. same bzdury. i sie dowiem, ale ja to jedna rodzina - tak jestem wykonczona. no a ten kk wasz. nie mogl jakos zasad wprowadzic w zycie? po co wam ten IDIOTYCZNY czy MASAKRYCZNY uklad. nie wiem. pewnie historycznie no ale... kogo to obchodzi. co ja tu robie? :( tyle :(

Gość to juz powinna zdjac habit a
nie siac zgorszenie.

Gość asdasd
Była raz sytuacja że lekarz zapytał taką kto jest ojcem, a ona odpowiedziała, że szatan

Gość takajednaosoba
te panie sie zastanawiaja co jest wazniejsze no ale coz... i tak dalej. i za to tez oberwalam. czy byc kobieta czy byc zakonnica. taki maja problem. i to jeszcze chyba moga bo to zalezy od 1 rzeczy.no ale... i tyle :( ja takim czyms tez jestem wykonczona tylko zwazywszy jakie ja mam papiery w pracy to ja tyle rozumiem, ze tacy ludzie sa, ale nie rozumiem co to ma wspolnego zpraca w szkole. a katecheza? no to jeszcze - katechetke jakby tak bezdzietna wylali. tyle :(no bo zakonnica to katechetke. inny zawod? w sensie czego innego ktos uczy? tyle :(

Gość takajednaosoba
ja tylko chcialam napisac i to chyba jest ok ze w tej ciazy chodzily, przechodzily, najadly sie, napily, te dzieci zdrowe urodzily... zawsze to tak jest?i tyle. bo ja tez jestem tak wykonczona ale wtedy zostaje odejsc i tyle. bo nie zawsze dziecko sie rodzi i jest zdrowe. no i tyle. moje zdanie. a jedzenie i picie? i tyle :( od kogo to. tyle jak dla mnie, ale oczywiscie hahaha i tak dalej :(

Gość takajednaosoba
uwazam, ze sytuacja jest beznadziejna i przez takie historie nikt nie chce mi dac tego co moje bo sie boja ze nie wiadomo co zacznie sie dziac. a niby co? i tyle. a niby co? to wszystko. gdzie moja przesylka? 😡😡😡😡

Gość takajednaosoba
a ciekawa jestem czy zakonnice zachodzą w ciąże w pozycji klasycznej czy od tyłu? :)

Gość takajednaosoba
no wiecie zeby kogos tak urzadzic to szkoda slow, a pewne osoby ja uznalam za schizmatyczki i tam ciagle byly problemy jesli chodzi o poglady i tak dalej. wiekami. ja sie nad tym nie bede zastanawiac i tyle. ot schizmatyczki. a takie rzeczy zakonnica w ciazy i dalej to mnie to nie obchodzi. a co ja bylam w zakonie w ciazy? czy to moja sprawa? a pewna grupa ktora bralam pod uwage z 1 powodu to i tak jest schizma i co te osoby w ogole robia na tym swiecie o ile sa. gnoja ludzi takich jak ja. tyle :(

Gość takajednaosoba
nie -nie intereujamnie takie problemy wiesz. nie jestem nie wiem kim - tu sobie dopisz. juz nie pisze bo bedzie ze obrazam. ja tylko chce powiedziec, ze dziecko nie kazde sie rodzi. nie kazde. a tu zdrowe, ladne dziecko zakonnicy w habicie??? tyle :(

Gość takajednaosoba
Zdarzyło się pewnego dnia, gdy synowie Boży udawali się, by stanąć przed Panem, że i szatan też poszedł z nimi. 7 I rzekł Bóg do szatana: "Skąd przychodzisz?" Szatan odrzekł Panu: "Przemierzałem ziemię i wędrowałem po niej". 8 Mówi Pan do szatana: "A zwróciłeś uwagę na sługę mego, Hioba? Bo nie ma na całej ziemi drugiego, kto by tak był prawy, sprawiedliwy, bogobojny i unikający grzechu jak on". 9 Szatan na to do Pana: "Czyż za darmo Hiob czci Boga? 10 Czyż Ty nie ogrodziłeś zewsząd jego samego, jego domu i całej majętności? Pracy jego rąk pobłogosławiłeś, jego dobytek na ziemi się mnoży. 11 Wyciągnij, proszę, rękę i dotknij jego majątku! Na pewno Ci w twarz będzie złorzeczył". 12 Rzekł Pan do szatana: "Oto cały majątek jego w twej mocy. Tylko na niego samego nie wyciągaj ręki". I odszedł szatan sprzed oblicza Pańskiego.

Gość takajednaosoba
mnie generalnie poszlo o biblie i to wszystko. dlatego powinnam miec taki a nie inny np. paszport a tak to co? kim ja jestem? ja moglam do piekla isc za panstwo i tyle. a jakie ja mialam zycie tu? to wszystko co mam do napisania. a w sumie po co komu biblia... tyle :( choc ja biblii nie krzywdzilam. ale jak ja mieszkalam - nic tylko po corce katechetki z figura woda swiecona, krzyz, tarot i tak sie zalatwilam ze cale zycie mi poszlo wyzarta figura. bo mimo wszystko nic nie pasuje i tak dalej...bez sensu :(

Gość takajednaosoba
eee bez sensu - i tak dalej. tu chodzi o to gdzie ja sobie mieszkalam i tak dalej - po kim masz mieszkanie. raz wiedzialam ze po satanistce i tak mi biblia poleciala i tego nie zauwazylam - wlasnie z takiej figury i to byla 2 taka osoba, jedna mialam w pracy, a tu na forum trzecia i zaczely za mna dzwonic i tak przyszla rodzina choc nie do konca oni przyszli troszke inaczej -wspolczuciem. i tak dalej :(

Gość takajednaosoba
oczywiscie ten tekst jest wazny,ale co toma byc? co to ma wspolnego z zakonnica na porodowce?bez sensu :(

Gość takajednaosoba
wiecie takim zakonnicom w Polsce to chodzi o to,zeby dostaly pass USA wziely te dzieci i sobie tam poradzily. w zakonie oczywiscie. i to wszystko jest na pewna schizme, ale czy to tak trudno zrozumiec,ze taschizma oszalala jak nie poszla gdy proszono ja o to kulturalnie? i tyle. ja z ta schizma jeden watek mam wspolny i to ma jakikolwiek sens, a reszta?i tyle :(

Gość takajednaosoba
wiecie bo przez taka z pracy wyleciec to naprawde bo ona zna zycie. tak? tylko 1 usprawiedliwienie jest dla takich przypadkow - ale co to jest, ze ona zna zycie? to go nie znala bo jak sie to wpakowala i tak dalej :( i tym podobne rzeczy,ale to nie napisze - po co :( kazdy w polsce zna zycie. czyli co to znaczy? nie mam pojecia :(

Gość takajednaosoba
wiecie ja im zawsze tez zostane - czy takie cos znaja.a bylyby szkoly lepsze w polsce to moze by sobie taka do usa wyjechala i prostytutka tam zostala. bo wiecie to wasze powolanie to tylko prostytucja zostaje. co to ma byc? ja tego nigdy nie zrozumiem bo nie jestem ochrzczona. no ale coz... to mam inne problemy i tak dalej... tyle :(

Gość takajednaosoba - skończysz
wreszcie? :P

Gość takajednaosoba
no wiesz - jak uniknac takiej zakonnicy? powiedz mi. trzeba na to zasluzyc. trzeba sie modlic za kosciol. naprawde. bo cale moje zycie to tacy ludzie. i im gorzej myslisz tym gorzej sie dzieje, gorszych ludzi spotykasz. na przyklad taka.choc nie mozna nic poowiedziec bo nie i tak dalej. no ale... coz... i tyle napisze :(

Gość takajednaosoba
ja jestem jeszcze wykonczona ze ta zakonnica ma te dzieci z gwaltu. i tez moze byc. ale to - jeszcze w kk -sie zostawia. i tyle. no to jest ta zakonnica a ona kim jest? matka 2 dzieci? a oni zabraniaja stac o dzieci z gwaltu. i tyle . no i co dalej? tyle :( to ona powinna dziecko zostawic w szpitalu i koniec. a porod - w sumie po nagu jej zostaje. tyle. w cywilu jak odchodzi z zakonu no bo skandal albo do innego to nie wiem. ale to w ubraniu. a tak to w sumie po nagu i tyle. jak zostaje wszystko gra razem z tym gwaltem - to o co jej chodzi?i tyle:( moje zdanie - ale moge nie miec racji. jednak tak pasuje.

Gość takajednaosoba
siedze taki mysle ze ja jestem wykonczona tak -pewna pani urodzila dziecko w zakonie - zakonnica. nie napisze nic wiecej. nastepnie urodzila drugie. i dalej jest w tym zakonie chyba. i co? to jestem ja? :( ale smutne :( i tyle :(

Gość takajednaosoba
i jezscze chcialam zapytac dlaczego tak sie stalo i czy ja jestem taka sama jak ta pani. no ja jestem zalamana? zdegustowana. i to wszystko. i ta pani zna zycie wylacznie wtedy jesliby -jak dla mnie - zostala przyjeta do tego zakonu tak jak ja do swojej pierwszej pracy. i to jeszcze w ogole cokolwiek zrozumiem.a tak? i tyle :( a panstwo? tyle :(

Gość takajednaosoba
mnie to wszystko OBRZYDZA. gorszy - nergal mnie gorszy. a taka sytuacja i takie wyrzucenie z pracy takimi metodami kto zna lepiej zycie jest dla mnie OBRZYDLIWE i tyle chcialam napisac :(