Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto nie spi ten pyta

cisza nocna czy wezwac policje?

Polecane posty

Gość dziweczyno bądź
no nie, w stoperach o których tu mowa śpi się znakomicie, ale bardzo niskie tony, basy nie zawsze wytłumiają

Gość edward miszczak
jej woskowe stopery sa za male i nadal wszystko slyszy, bo ona juz jest przystosowana do podsluchiwania wszystkich wokolo, wiec dziury w uszach samoistnie jej sie powiekszyly od nasluchiwania

Gość tak miało byc
Nie no bez przesady, każdy kto miałby na rano do pracy wkurzyłby się. Ale jakby to były incydentalne przypadki, nie wzywałabym policji tylko włożyła te stopery i miałbym spokój

Gość tak miało byc
no basów nie tłumią, ale dużą część hałasu zniwelują. na pewno w pewnym stopniu pomogą

Gość ja bym tam
zadziałała w ten sposób (pal sześć źle przespaną noc), że weszłabym w szlafroku z kieliszkiem alkoholu i zapytała czy dobrze trafiłam na imprezkę? Kiedyś tak zrobiłam i teraz mam fajnych sąsiadów

Gość edward miszczak
takim jak ona to nawet odglos kloca spadajacego do klopa u sasiada z gory jest wkurwiajacy, ten typ tak ma i zawsze znajdzie sie cos do czego mozna sie przypierdolic

Gość j.w
Biesz butelkę czystej, albo jakieś winko i wkręć się na imprezę.

Gość hola hola, stop
przystopujcie trochę. Dobre i podoba mi się rozwiązanie z wkręceniem się na imprezkę, ale... po pierwsze dużo zalezy od poczucia humoru, od nie robienia z życia dramatu z takiego nawet powodu, od ew. róznicy wieku chociaż to mogłoby być całkiem fajne i od najważniejszego - czy to pierwsza taka głośna imprezka w wykonaniu sąsiadów. Jeżeli pierwsza, to przecierp, jutro się z nimi rozmów i po ptokach

Gość Zatroskany mutant popromienny
tylko w polsce ofiara jest winowajca. tak kupuj stopery, grzecznie idz i popros o cos co ci sie nalezy:D ludzie wy naprawde nie dorosliscie nawet do zycia we wschodniej europie

Gość a ja tutaj czegoś nie rozumiem
to znaczy co?hałasujący sąsiedzi mogą robić co chcą?na prawdę bardzo dziwne macie podejście do tej sprawy, co niektórzy. :o

Gość oł je bejbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie widzę nic dziwnego w tym, że ludzie robią imprezę w andrzejki. dziwne jest natomiast telefonowanie na policję bez uprzedniej własnej interwencji. Policjant i tak pewnie zapytałby, czy próbowała interweniować