Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto nie spi ten pyta

cisza nocna czy wezwac policje?

Polecane posty

mam pytanie...w mieszkaniu pode mna sasiedzi robia glosna impreze podkreslam glosna!!! ja rozumiem zrobic sobie impreze ale po 22 wypadaloby troche sciszyc....nie wiem czy moge w tym przypadku zadzwonic na policje? jutro musze wstac o 4 i nie usmiecha mi sie nie spac a jutro byc do 21 nanogach

Gość sprobuj najpierw
im to oznajmic proszac by sie sciszyli

nie bede specjalnie sie ubierac i sie szykowac zeby isc do nich...

Gość tak miało byc
W końcu dziś są dziś andrzejki, chociaż dla mnie ostatki są jutro - to tak przy okazji. Kiedy ja mieszkałam w bloku miałam zawsze pod ręką stopery do uszu. I przy najgłośniejszej imprezie mogłam spać spokojnie, po co wchodzić w konflikty, jeśli coś zdarza się raz na jakiś czas? Wiadomo, że każdy ma prawo od czasu do czasu zrobić impreze, co innego, gdyby działo się to notorycznie. Rób jak uważasz, ale polecam na następny raz stopery, kosztuja ok. 1,50 w aptece ;-)

Gość Ruda z Wyboru
ubranie sie w szlafrok to mniejszy wysiłek niż gadanie z policją, a pewnie przyjdą też do CIebie

Gość GretaBarbo
znam ten ból. Bardzo często pracuję w niedzielę rano i wyspać się nie mogę przez debili, którzy nie pojmują, że w domu ludzie mieszkają i śpią, a na imprezy chodzi się do klubów

Gość wzywaj jasne
....

wlasnie o to chodzi ze juz probowalam ze stoperami ale i one noe pomagaja...

Gość Donosicielstwo, jest to najgor
sze co możesz zrobić, takich "tajnych agentów" nienawidzi się, co to od razu na policje.

Gość wzywaj jasne
Jakich kłopotów sobie narobi?

Gość sprobuj najpierw
ja mam tki pret i nim wale w kaloryfer, bo tez sie zdarzalo balangowanie w srodku nocy u sasiadow i bylo ok

Gość tak miało byc
musiałaś je źle włożyć, albo masz złe stopery ;-) Najlepsze są takie woskowe, podobne do plasteliny - możesz je dopasować do uszu ;-) miałam też świderki i faktycznie nie działały

No jak jakich.. przeciez zaraz sasiedzi z dolu beda dociekac kto ich podal.. beda obgadywac i obrzucac blotem za to ze ludzie sie troche pobawili w andrzejki.. rob jak uwazasz, ja radze rozmowe.. zreszta sama pomysl czy zdarza sie to notorycznie czy tylko okazjonalnie?! jezeli to drugie to odpusc ludzia.. kazdy ma prawo troche zaszalec..

Ktos sie moze domyslic kto jest konfi. Ja kiedys bylem u znajomego to bez problemow doszlismy do tego kto dzwoni i sprzedaje...

dokladnie mam te woskowe i nie pierwszy raz ich uzywam wiec wiem jak to sie robi...a i tak slychac wszystko:-/

Gość htylu
Jezszce cie policjanci oper.dolą, że nie poszłaś najpierw poprosic o przyciszenie muzyki i w ogole. Moze bez problemu to zrobia? A policja nie ma o tej porze co robic, tylko uciszac impezy i to w andrzejki, no blagam. Juz wiem skad te stare zgorzkniale na starosc mohery- cale zycie takimi są ....

Gość tak miało byc
no i moim zdaniem, najpierw powinnaś zejść i poprosić o zciszenie muzyki. Może nie zdają sobie sprawy, że mogą komuś przeszkadzać, Nie chodzi mi o to, żeby na nich naskoczyć, lecz kulturalnie powiedzieć że musisz rano wstać

Tez uzywalem steperow woskowych, potwierdzam skutecznosc. Nosilem je w czasie kied sie uczylem .

Gość edward miszczak
kurwa jasne, wezwij zandarmerie od razu, bo ktos smial w piatek w andrzejki impreze zrobic, a ty bidulka spac nie mozesz. Nie przesadzaj, sciany nie sa z tektury, taka odwazna ze chce w policje sie bawic, a nie ma odwagi isc i najpierw uwagi zwrocic w 4 oczy. Nie mieszkasz sama w tym bloku i wprowadzajac sie wiedzialas czym skutkuje mieszkanie z 100 innych ludzi. Jak chcesz miec cisze i spokoj to kup sobie dom na odludziu a nie zadania w bloku bedzie stawiac

tak..mam sie nie wyspac a jutro pasc bo jacys debile nie moga choc troche sciszyc muzyke o tej godz?!no prosze cie..jestem mloda osoba i wiem co to imprezowanie ale trzeba tez myslec o innych bo sami tu nie mieszkaja

Wlasnie, wlasnie nie zawracaj dupy policji, moga miec wazniejsze sprawy w tym momencie.

Chcesz to dzwon, ale jak dowiedza sie ze to Ty dzwonilas to moze nie byc Ci milo....

Gość tak miało byc
No dobrze, ale Ty nawet nie spróbowałaś pójść i im powiedziec że Ci przeszkadzają. Nie rozumiem Cię, boisz się pójść, a na policję chcesz dzwonić

Gość dziweczyno bądź
rozsądna. Zamiast tu trwonić czas na bezowocne dysputy, dawno juz byś się z nimi dogadała, bo jeżeli jest sprawa incydentalna, to się dogadasz, a moze zaproszą na imprezkę

Gość jakas taka mama
u mnie jak sąsiad o 22 wiercil w ścianach go poszłam i grzecznie poprosiłam aby przestał. tyle, że ty wolisz pozostać "anonimowa"

Gość edward miszczak
ty ale o czym ty tu w ogole pierdolisz ? Nam sie zalisz? na jakijs zalosnej kafeterii? Tutaj kozaka zgrywasz, oh eh ja spac nie moge!!! A chuj nas to obchodzi wsiurze pierdolony, rusz dupe, zwroc im uwage i idz spac, na chuj tu jeszcze siedzisz skoro powinnas spac

Gość tak miało byc
dziewczyna ma stopery więc nawet jakby trochę przyciszyli, mogłaby się wyspać. I nie wierzę, że w stoperach słyszysz mega wielki hałas, hałas się słyszy jak się je źle włoży.

Gość edward miszczak
a debilami nie sa ci co sie w weekend dobrze bawia, tylko kwoka ktorej cisnienie skacze bo spac nie moze, zgrywa cwaniaka na kafe i a boi sie cokolwiek z tym zrobic