Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaylaa

Co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość lilaylaa

Dwa tyg temu mój lekarz powiedział mi, że nie może mnie już leczyć, bo się we mnie zakochał, akurat do gabinetu weszła pielęgniarka, ja się zmieszałam i wyszłam, a właściwie to uciekłam. Od tamtej pory on nic nie robi, nie daje żadnego znaku. Jak myślicie czeka/ł aż ja dam jakiś znak, bo ogólnie jest wstydliwy, czy też chce o mnie zapomnieć? Tak mi smutno, ale nie mam odwagi zrobić cokolwiek.

Gość lilaylaa
Dodam, że on jest proktologiem i leczy moje hemoroidy.

Gość lilaylaa
weź się nie podszywaj on jest internistą

Gość pkljhgf
a masz jego nr tel? Może mu esa napisz, bo z twojej gadki wynika że ci się on podoba

Gość lilaylaa
Chodzę do niego dłuższy czas, to znaczy chodziłam może ze 2 razy do roku, a od kilku miesięcy non stop, bo miałam operację i problemy, zawsze na mnie patrzył w ,,inny sposób", był miły itd., przez te kilka miesięcy na tych wizytach trochę rozmawialiśmy czasami na różne tematy, ale to co powiedział tak prosto z mostu ostatnio mnie zaskoczyło, fakt że mile, ale nie wiem na serio jak mam się teraz zachować, on pewnie myśli, że mam go gdzieś, a nie mam, ale wstyd mi się do niego odezwać, nawet nie wiem którędy chodzi, żeby go niby przypadkiem spotkać, bez sensu to wszystko

Gość tfghjkm
a fajny ten doktorek?

Gość WielkiBiznesmen
Może chce Cię posunąć w dupala? To najlepszy sposób na hemoroidy. Jak kocha to się do tego sposobu... posunie... ale jest nieśmiały jak piszesz, wię Ty mu to zaproponuj.

Gość a gzdie jeszcze
to zalezy czy wolny jest On i Ty i czy Ty jestes zainteresowana