Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modliszka 86

dałam się poderwać?

Polecane posty

Gość modliszka 86

Umówiłam się z facetem sama. Po zakończeniu 7 letniego związku, sama umówiłam się z innym. oGeneralnie poznaliśmy się przypadkiem i był mną zachwycony, nie mógł oderwać ode mnie wzroku... cały czas pytał jak tam mój chłopak...ale stale mówiłam że jesteśmy razem. Tydzień temu zakończyłam mój dłuuuuuug związek. ( miałam powody prosze mnie nie odeniać, ale był toksyczny i cała jego rodzina nie rozumiała poi co się dalej z nim męczę) a przed tym byłam na imprezie i znowu spoytkałam tego chłopaka, tańczyliśmy, odprowadził mmie do domu ale nawet nie dałam się pocałować...Potem sama do niego napisałam jak już zerwałam mój związek czy mozemy się umówić ale powiedziął mi że nie chce tracić czasu bo zawsze jak sie spotykamy to prowadzi do niczego ( dziwne tłumaczenie, ale to anglik) generalnie wie że do niczego nie dojdzie bo i tak mam chłopaka i nie chce sie ze mna tylko kolegowac bo interesuje go jako kobieta a nie kolezanka...i teraz pytanie... czy myśli że mnie zdobył w końcu? I czy powiedzieć mu że z moim ex zerwałam już np miesiąc temu zeby nie myślał że jestem łatwa i mimo braku chłopaka nawet nie chciałam się całować...pytam bo nie miałam dobrego sexu od chyab 2 lat i zastanawiam sie czy jak bym się szybko zgodziła na sex np na 3 randce to pomyśli że jestem łatwa i mnie zostawi czy przez to że powiem że dawno zerwałam z ex pomyśli ze spoko bo nawet nie dałam się pocałować ? WIem że glupei i nie mam już 20 lat ale taki dylemat teraz mam.. ktoś coś ? jesteśmy umówieni na jutro..mimo ze najpierw mówił że nie chce tracić czasu bo to idzie do nikąd, umówił się jednak ze mną bo powiedziałam mu że już nie jestem z tamtym chłopakiem...no i teraz czy powiedzieć mu że już jak tańczyliśmy razem na imprezie i jak mnie odprowadzał nie byłam z tamtym?

Gość 346346
Mów po prostu prawdę, to nigdy nie pogubisz się w swojej historii