Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrokenHeart.

Tak sie staram..

Polecane posty

Gość BrokenHeart.

..a i tak jestem olewany przez dziewczyny. Mam 21 lat nie jestem brzydki a zycia mam juz dosyc. Czemu to takie niesprawiedliwe, dlaczego bedac usmiechnietym facetem z ambicjami, marzeniami musze przez to przechodzic:(

Gość qessso
Trafi ci się w końcu osoba o podobnym do twojego charakterze, taka będzie chciała być z tobą, i nie szukaj gdzieś daleko bo najczęściej są blisko. Tylko po drodze uważaj bo dla większości kobiet szczęście to tzw. " dobra partia " , patrzą tylko na to by się w życiu dobrze ustawić a to ze szczęściem nie ma nic wspólnego. Takie najczęściej tworzą nieudane związki. Szczególnie uważaj gdy ci się trafi jakaś dobra praca. Jak będziesz czuł że ci się z taką czy inną nie będzie układać to śmiało takiej podziękuj, bez żadnych ceregieli. A już na pewno podziękuj takim co chcą byś o sobie napisał. Zapamiętaj sobie: takie szukają takich co dobrze zarabiają, dla takich człowiek to przedmiot, takie są gówno warte. Takim to od razu podziękuj albo je olej bo jak im napiszesz że żyjesz skromnie to cię od razu oleją.

Gość qessso
Jednym słowem te co cię olewają są nic nie warte, nie przejmuj się nimi, są również inne tylko musisz je zauważyć.

Gość dobra dgroga
może brakuje na twojje buzi usmiechu, dobrego słowa do tej kobiety? wtedy łatwiej o podryw;)

Gość Gggdfghgcc
qesso ma racje dobrze, że się starasz. Bo wielu facetów nie robi tak. Ty chociaż badz inny główka do góry:)