Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMA 007

Mój facet przyszedł wczoraj wielce zadowolony z siebie

Polecane posty

Gość AMA 007

i powiedział, że coś dla mnie ma. Po czym wręczył mi najnowszy katalog Apartu... No super. Wie, że lubię oglądać i nosić, mieć piękną biżuterię, ale choć raz mógłby mi coś takiego kupić... :(

Gość tfghjkm
o ja pierdziele hahahhahahahahahahahhaha biedna;(

Gość reyggttuy
tak to jest kiedy jest sie uzależnioną od męża, siedzi w domu i czeka co ci da , zrób mu loda z połykiem to może na coś zasłużysz

Gość AMA 007
A zebys wiedzial. W ogóle choć raz chciałabym dostać od niego fajny prezent bez okazji... Niestety, w tym związku tylko ja mam takie pomysły.

Gość Turururu
A może chce, żebyś wybrała pierscionek zareczynowy?

a może on ci cos kupi z tego katalogu tylko nie wiedział co. Wybierz co ci sie tam podoba i mu pokaz może zrobi ci niespodziankę

Gość AMA 007
Po pierwsze, nie jestem niczyją żoną. Po drugie, nie siedzę w domu (no chyba, że teraz), tylko pracuję i nie jestem od nikogo uzależniona. Biżuterię też zawsze kupuję sobie sama. Tylko wczoraj mój facet z zadowoleniem oświadczył, że ma dla mnie prezent i dał mi ten katalog. I wtedy uświadomiłam sobie, że koleżanki dostają biżuterię bez okazji, a ja katalog. W sumie to ja staram się więcej... a tak bym chciała też poczuć się porozpieszczana. Nikt nie rozumie, o co mi chodzi?

Gość AMA 007
Nie, na pewno nie ;) nic mi z niego nie kupi. On doskonale wie, co mi się podoba.

Ja np jak cos mi sie bardzo podoba i ciagle to oglądam to potem mi się nudzi, wiec może o to mu chodziło :classic_cool: