Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabianooo

która milsza

Polecane posty

Gość jhdjhdjahjha
wiedziłęm , że to jakiś przekręt zgłoszę do komisji nadzoru finansowego , że jesteście piramidą hipoteczną cba się wami zajmie :p

A ja jestem Marcinem P. :D:D:D Dżordż - Możesz! Będziesz odpowiedzialny za sekcję instrumentów dętych. Zadmuchasz w didgeridoo ducha cafe. :classic_cool:

Ewentualnie Fjutusem i Doryją. :D To nie Kościół Katolicki tylko kościół pod wezwaniem św. Moszny i św. Słoika. :classic_cool:

Chociażbym szła ciemną stroną kafe :classic_cool: Zua się nie ulęknę :O Bo Desznik jest ze mną :classic_cool: Twój kij i Twoja laska :D:D:D Są tym co mnie pociesza :classic_cool: :D Amen.

Arnold,najdrozsza👄powiem Ci bo chce byc szczery wobec ciebie.krecilem za twoimi plecami z fanem sorelki,ale to byla czysto mechaniczna penetracja,nie laczyly nas zadne uczucia.wybacz najdrozdza.juz sie to nie powtorzy.wydrukowalem juz nasze wspolne zdjecie i powiesilem nad lozkiem,zebys codziennie przy mnie byla kiedy zasypiam.kocham cie skarbie. a teraz juz udaje sie do pracy,mam dzis nocny dyzur najdrozsza.bede o tobie myslal cala noc,a moze i nawet strzepne pottwojego jpg'a👄

Gość oburzona jak diablii
Robicie sobie zsrty z wiary katolickiej . Wykorzystywanie postaci religijnych na takim forum jest niesmaczne .Wstydzcie sie wszysty