Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i nastała cisza

Dostałam wyniki matury prónej czy są dobre ?

Polecane posty

Gość i nastała cisza

polski podstawowy - 20% matematyka podstawowa - 80% niemiecki podstawowy - 100% fizyka rozszerzona - 75%

Gość Matematyczna
oprócz polskiego, którego nie zdałaś to tak xd

Gość taka ankieta drobna
skąd mamy wiedzieć? sprawdź sobie w skali staninowej.

Gość schillerr
niezle chociz ten polski słabiutko

Gość i nastała cisza
z polskiego zrobiłam tylko tą część pierwszą, wypracowania nie pisałam bo były jakieś książki których nie czytałam

Gość schillerr
rozumiem to gratuluje mimo wszystko wyniki naprawde dobre a to dopiero probna

Gość dla mnie lóty dla ciebje maj
i co z tego, że nie czytałaś lektur??? przecież wypracowanie się pisze do fragmentu tekstu, nawet jak nie znasz całej lektury to można coś napisać. mogłaś przeczytać w wakacje wszystkie lektury jak ci sie nie chce czytac w ciagu roku, zawsze bys cos zapamietala. po co sobie psuc takie dobre wyniku niezdanym polskim

Gość i nastała cisza
to znaczy po protu nawet mi się nie chciało pisać tego wypracowania, nie lubię po prostu myśleć schematami, polski niczego logicznego nie uczy czytając tekst na maturze i udzielając odpowiedzi wbiłam się w klucz odpowiedzi (nie wszystkich), a doszukiwać się sensu w lalce lub zbrodni i karze, nie lubię jak jest jedna narzucona interpretacja. Wolę samodzielność, logikę, racjonalizm niż domyślanie się co autor miał na myśli

za polski bym cie udusila ( zwlaszcza za twoje lenistwo jak to uargumentowalas) reszta ok Lenistwo i "nie chcenie sie" jest najgorsze ,i do tego nie ma wytlumaczenia :)

Gość i nastała cisza
to znaczy może nie jestem leniwa, bo tyle zadań co z matematyki i fizyki do tej pory zrobiłam, to ładny księgozbiór z tego jest, mam osiągnięcia w olimpiadzie chemicznej, po prostu nie czytam lektur (inne książki czytam), po prostu są nudne, nieciekawe, niektóre nie do przejścia, a lekcje polskiego to tylko głównie pytania co autor miał na myśli. Wiem że jest potrzebna matura z polskiego, że mowa ojczysta, patriotyzm ale dla mnie ten przedmiot jest bezwartościowy, nie uczy niczego oprócz pewnych schematów

Mimo tego czy ci sie to podoba czy nie musisz swoje niechcenie w pisaniu wypracowac schowac do kieszeni i przysiąśc na polskim,bo doprawdy pozniej sama sie bedziesz chlostac zmyslami ,czemu sie bardziej nie zmobilizowalas i wyszlo tak jak na próbnej Po co ci pisac poprawke? nie lepiej wziąć sie w garśc i co nie co usilnie nad polskim popracowac i sie zmusisz do napisania wypracowania? pewnie ze lepiej niz za kilka msc czekac na poprawke ,a matura z poprawką to juz nie to samo co za pierwszym razem cala zdana

Gość i nastała cisza
dzięki za opinię, oczywiście na właściwiej maturze napiszę wypracowanie, popracuję trochę nad tym przedmiotem

Gość i nastała cisza
Toksyczna kobita to ty stara jesteś więc twoje zdanie mnie nie obchodzi

Gość i nastała cisza
to wyżej to podszyw, oczywiście Twoje zdanie jest wartościowe, fajnie że pani bliźniaki :)