Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce schudnac tylko 5 kilo!

waze 55 przy 166 aalbo to mj facet mowi ze jeste zasuszona --

Polecane posty

faceci maja jakies inne oczy tylek mam spory, nogi a on sie sugeruje tym ze mam chude rece, twarz brzuch i na moje dzis-glodna jestem--on w koncu podjesz bo jestes zasuszona chce schudnac, ale skoro juz teraz wg niego jestem zasuszona to potem albo to zaakceptuje albo ma pecha

Gość vbm
bo chłopy nie lubia chudych kobiet

nie jestem chuda, jestem szczupla raczej plus 5 kilo sprawi ze bede gruba ale do chudej i bardzo daleko

Ty chcesz schudnąć? ile masz lat? pewnie 16-19 ?Masz idealną wage, zasuszona napewno nie jestes, ale rowniez nie masz zadnej nadwagi ani nic z tych rzeczy.Przestac sie wygłupiac, waga proporcjonalna do wzrostu i nawet nie waż sie lecieć w dól z kg Ani niedowaga, ani nadwaga, w sam raz :)

Gość ja taka tam jedna ...
Myślę, że jesteś ok, tzn. waga w porządku, chociaż te 5 kg w dół nie zaszkodzi, też kiedyś ważyłam 50 kg mam 165 cm wzrostu , teraz ważę 60 kg i uważam się za spaślaka, a mój facet mówi, że jestem ok, ale i tak mu nie wierzę;P

Chyba musze przestac wchodzic na kafeterie bo w kompleksy wpadne :P Autorko teraz masz idealna wage nie wiem po co chcesz sie odchudzac. Dziewczyny na kafe maja jakies dziwne tendencje do dązenia do niedowagi albo do momentu pomiedzy niedowaga a waga prawidlowa. troche tego nie rozumiem

24 lata mam mam taka wage od 13 r.z od tego tez roku nie uroslam ani centymetra ostatnio cos zaczelam czuc sie staro i postanowilam zmienic cos w sobie lub zapobiegawczo schudnac 5 kg, moze za duzo ale tak 2 byloby spoko tak, wygladam nirmalnie czyli nic mi nie sterczy ani kosci ani tluszcz, celluitu tez nie mam wiec nadwagi nie mam ale chyba bije na dekiel-na starosc ;)

I calkei m dobrze mi idzie, od tygodnia nie jem slodyczy tylko porcje zwyklych posilkow musze zmniejszyc wiec moja dieta to typowe MŻ

a co?? do tej pory to jakos niebywale sie obżeralas"? nie wierze w to, Twoja waga jest w sam raz i nie masz co popadać w paranoje ,a twój facet jak najszybciej powinien cie w obroty wziać i wybic ci z glowy takie fanaberie dietowe

Same cyferki nic nam nie powiedzą o Twoim wyglądzie. Mam jedną koleżankę, która wygląda strasznie chudo a waży mniej więcej tyle co Ty przy podobnym wzroście, ja ważę 4 kilo mniej od niej a "na oko" wyglądam grubsza. Co do Twojego faceta to powinien lepiej popatrzyć na siebie, a nie krytykować Twój wygląd

Gość sdfghjkl;
chyba raczej te 5 kg to powinnas przytyc a nie jeszcze schudnac.Juz facet wie co mówi,jestes zsuszona.do takiego wzrostu to jest waga dla nastolatki a nie dla 24 latki. Facet w końcu sobie znajdzie zgrabna kobitke która bedzie miał za co złalac a nie worek kości.Juz ci chyba wyraznie dał do zrozumienia.

Brzuch mu rosnie ;) byl szczuply, ale teraz zaczyna tyc. Wiem, ze cyferki nic nie powiedza ale wygladam szczuplo a chcialabym jednak mniej miec w udach np. Wymierzylam kazda czesc ciala. Najbardziej chce schudnac w udach. I mysle, ze jak zbije te 3 kg bede sie czuc lepiej. To nie duzo, a dla mnie zawsze cos. Tak, wczesniej sie objadalam strasznie, wszystkim i co gorsza o kazdej porze. Teraz juz nawet inaczej sie czuje jak ide spac lekko glodna, wysypiam sie, serio a jak zjadalam spora kolacje to fatalnie sie zasypialo. Dla zdrowia tez chce zmienic sposob odzywiania, tryb zycia. Od wtorku ruszam na cwiczenia 2x w tyg.

Gość defgdegd
bo ma racje ja mam 158 waze 54 i wg wielu jestem za chuda ale ja jednak uwazam ze waze dobrze i dobrze wygladam