Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość em..

Pomóżcie . Mam 15 lat.

Polecane posty

Gość em..

Mam chłopaka od 1,5 roku.. Kochamy się .. Ufamy.. już wiele przeszliśmy.. gdy jego rodzice pili opowiadał mi o tym , a ja go wspierałam.. jesteśmy dobrą , kochającą się parą.. On mnie zawsze wspiera.. i jest przy mnie gdy jest naprawde źle .. naprawde mi na nim zależy a jemu na mnie.. mimo tego że jesteśmy jeszcze młodzi.. chcemy być razem na zawsze.. Odkąd zaczą przyjeżdźać do mnie do domu.. jakoś w te wakacje .. zaczeliśmy się do siebie zbliżac .. coraz bardziej , bardziej.. aż w końcu doszło do tego że ja dotykałam jego członka .. a on miesiąc temu zrobił mi minete.. nie wiem czy dobrze robimy.. nie wiem czy nie jestem na to za młoda.. co o tym myślicie ..? Prosze pomóżcie..

Gość otton 45
jezeli sie kochacie i zalezy wam na sobie to nie widze w tym nic zlego. tylko pamietajcie o antykoncepcji, bo na dzidziusia to oboje jestescie za mlodzi. powodzenia

Sam fakt, że pytasz o coś takiego oznacza, że jesteś za młoda... Ale jeżeli tego chcesz, to naprawdę zdobądź jak największą wiedzę o antykoncepcji

Sam fakt, że pytasz o coś takiego oznacza, że jesteś za młoda... Ale jeżeli tego chcesz, to naprawdę zdobądź jak największą wiedzę o antykoncepcji

jeśli zadajesz takie pytania to znaczy że nie jesteś gotowa na to, a przynajmniej na konsekwencje seksu. wniosek oral i anal tak klasyczny nie ;]