Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mojej coeki 111

Co i ile jedzą wasze 2 latki w ciągu całego dnia?

Polecane posty

Moja córka za 2 miesiące skończy 2 latka i zastanawiam się czy dobrze je,a wygląda to tak: 7.00 manna na mleku krowim 250ml 9.30 płatki na mleku lub kanapki z szynką serem itp czasami tosty,parówka 11.00 owoce 12.15 jogurt 15.15- obiad czasami zupa, ziemnaiki mięso,makaron itp 17.00 owoce lub coś słodkiego 18.00 budyń,kisiel,kaszka 20.00 mleko krowie 250ml a jak to wygląda u was?

Gość akjakdhadhk
potrafi zjesc cala kanapke? bo moja 2 latka nie..

syn 22 miessiące: ok 6 - mleko 10 - śniadanie: jajo, tosty, kabanos, pół bułki etc. 15 - obiad 18 - jogurt, kasza z owocami, mus owocowy 20 - mleko w między czasie: ciasteczka zbożowe, chrupki kukurydziane, owoc,

zje kromkę chleba ale jak je sam chleb.bo jak jeszcze do tego jajko lub parówka to wtedy max. pół kromki

no to moja córka je duzo więcej

Gość Smoddh
Loo to moj zarlok jest 6-7 mleko 210 9sniadanie 12 zupa 15:30 druggie Danie 18 kolacja 20 mleko W miedzy czasie dostaje chrupki owoce rożne przekąski

moja ma 22 mies. i chyba podobnie: ok. 9 śniadanie - bułka z czymś lub parówka (jak ma dobry dzień to na 3 się nie kończy) lub chleb w jajku, je tez inne rzeczy, które jemy na śniadanie oprócz jajek; ok. 12 jogurt i owoce ok. 15 zupa ok. 17 drugie jak się zapcha to potem jedynie jakiś banan na kolację, a jak nie to owsianka z rodzynkami i bananem, albo kanapki jesli rano jadła coś innego generalnie ma dni, że je więcej niż jej 2 lata starszy brat przed drzemką popołudniową i snem wypija po 200ml mleka owsianego