Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emulinek

Łóżko po łóżeczku.

Polecane posty

Witam. Mój synek nie chce spać w swoim łóżeczku. Budzi się gdy tylko walnie w szczebelki przy przewracaniu, a jest skurczybyk ruchliwy, że ho ho. Chcę mu kupić nowe łóżko, bo marzy mi się wyspać (ładuje się nam do łóżka). Co sądzicie o takiej kanapce? http://allegro.pl/kanapa-sofa-lozko-dzieci-pufa-poduszka-materac-i2803671762.htm Na jak długo mu to wystarczy? Ma ktoś?

Gość w biedronce ....
150 zł za kanapę? To musi być niezły szajs... zresztą do kosztów musisz doliczyć sobie komodę na pościel. Moim zdaniem kicha.

Gość gratka mam nadzieję ze tu
ja bym nie kupiła ze względu na to że ten materac jest cienki i pewnie jak za tą cenę to najzwyklejsza pianka i dziecko śpi praktycznie na podłodze. nie wiem bo nie mam, może ktoś Ci doradzi, ja jednak jestem za tradycyjnymi łóżeczkami drewnianymi.

Gość ewelcia7676
A można wiedzieć w jakim wieku jest twoje dziecko bo mam taki sam problem i tez mysle nad kupnem łóżka dla dziecka. Ale powiem ze to łóżko jest ładne tez mi sie podoba i nie konieczne cena musi oznaczac szajs.

syn w marcu skończy 2 latka PS też jestem za drewnianymi, niestety mam ograniczenie ze względu na mały pokoik, szukam małego wyrka, z którego mi nie spadnie, bo skubany wierci się, że szok :( eh

Gość fajne
Dziecko nie spadnie a materac wcale nie jest zbyt cienki.

Gość pytam tak
Goonies, to drugie jest przesliczne:) To z linka autorki to jakis zart chyba,jak dziecko mozna polozyc spac niemal na samej podłodze?

Gość do Emulinek
To z twojego linka to chyba jako poslanie dla psa a nie dla dziecka!!!!

Gość nncbcbcbc
To są takie typowe sofki do siedzenia albo zabawy (rozłożone mogą służyć na odpoczynek , wylegiwanie się lub własnie zabawę) ale nie na sen. Materac a raczej pianka to odkształcające się dziadostwo i właściwie fajnie to tylko wygląda jak jest złożone i dobrane kolorystycznie do pokoju ale na zdrowy sen coś takiego się nie nadaje. Jedna z dziewczyn podała link to fajnych łóżek drewnianych i to są prawdziwe łóżeczka. Moja córka ma 22 miesiące i też budziła się z szczebelkowym łóżku bo rzucała się z nim i obijała o szczeble więc kupiliśmy normalne łóżeczko turystyczne i śpi w nim już 6 miesięcy , sama do niego wchodzi i wychodzi a jak będzie mieć niespełna trzy latka to pomyślimy właśnie o podobnym jak z podanego tu linku .