Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hydrogen.peroxide

Nie wyobrazam sobie być z grubą kobietą, to musi być straszne

Polecane posty

Gość hydrogen.peroxide

nie mam na mysli wspolnego zycia czy cos ale np seks... wiekszosc pozycji odpada bo albo przygniecie cie swoją tuszą ,złamie ci penisa albo tobie kregoslup peknie taka prawda moze byc wysoka,srednia czy niska ale musi byc szczupla, kobieta powinna malo wazyc, nie moze byc mamutem :O

ale zawsze możesz póżniej pomóc jej schudnąć jeśli chce i razem uprawiać jakiś sport

Gość a większość kobiet
nie wyobraża sobie życia z gołodupcem. Tak nas natura stworzyła :D kobieta ma być ładna, a facet dziany :D.

Gość zzzzizizi
dlaczgo "głupi autor" - ja uważam dokładnie tak samo i sądze większość mężczyzn też... będąc z taką grubą i ciężką bałbym się czy mnie nie zadusi czy nie przygniecie.... taka prawda ;)

Gość NNina
Faceci często się wstydzą przed innymi grubszych kobiet takich np.70 kg na 160 cm, czy 80 kg na 170 cm mniej więcej od tej granicy w górę niektórzy wstydzą się pokazać z kobietą a przesłanki są takie, że np. koledzy później będą się śmiać

Gość gość
tez nie lubie grubych bab

Gość gość
Widzę czasami takie pary,facet idzie przodem,bo wstydzi się, a maciora toczy sie za nim.Masakra i współczuję mu takiego tucznika.

Gość gość
Niektóre takie byczyce,to az nogi mają powykrzywiane i w balerinach, oczywista ;) Pewnie smalec spod cycow im kapie na c*pska .

to musi Ci się oranżadą z komuni odbijać przy śniadaniu jak widzisz swoją matkę.

Gość gość
mi to nie przeszkadza ani specjalnie mnie to nie obchodzi jak laska wygląda-jak jej dobrze ze swoja tusza to ok.Widze ze laska gruba ale tego nie komentuje.Za to sama mam kolezanke w pracy- no dosc gruba- i niby wszystko jest w porządku, jakos oficjalnie mi nie dogryza, ale zawsze podkreśla jaka ona super dla facetów bo w zwiazku waga ma też duże cycki. Smieszy mnie to, bo jak dla mnie to takie zakompleksione dziewcze, które za cyckami chowa kompleksy.

Gość gość
A jak takiej losze pomóc schudnac ? Gebe jej zaszyc? Łapska związać? Czy można kogoś uczlowieczyc na siłę ? Jak lubi,to juz zawsze bedzie zarla i pozostanie gruba. Po każdej. glodowce wróci do poprzedniej wagi .

Gość gość
O jakaś wieprzowinka sie zdenerwowała :) zechlaj kiebaba mućko ;)

o odchudzani wiecie tyle co o religii przed przystąpieniem do komuni. Będą prezenty! Będę chuda! A później płacz i płać.

jak dla Ciebie kebab jest tuczący to proponuje tradycyjny polski obiad. Średnio dwa dni gnije w żołądku.

Gość gość
" prezenty" pół świniaka ? ;)

Gość gość
a ja nie cierpie chudych , bo mi sie kojarza z tymi menelkami, ktore codziennie widuje na ulicy przepite , palace , a fuj starsze kobiety sa zadbane, czyste i widac po nich jak sie prowadzily przez cale zycie i jeszcze te wygolone piekne fryzurki , nie wiem komu to s ie moze podobac

jeśli wiesz jak zjeść te pół świniaka to Ci nic nie będzie. Z drugiej strony, to jakaś biedna komunia być musiała jak tylko pół świniaka było :D

Gość gość
Kobieta powinna jeść warzywa/ gotowane,surowe,duszone/ i popijac woda mineralna .Czasami rybe

Gość gość
"złamie ci penisa albo tobie kregoslup" ha ha ha ha ha ha od razu widać że to pisała jakas głupia zdzira pewnie wygląda jak szkieletor z oświęcimia sama skóra i kości cycki jak odciski nogi jak patyczki. kochanek przestał płacić za seks i głodujesz od kilu miesięcy? tak się własnie kończy zarabianie na d***e. jazda do uczciwej roboty to będziesz miła co żreć.

nie tyjemy od tego co jemy ale co podjadamy. Kobieta nie może zjeść na raz więcej niż ok. 300kcal co 3 godziny. Ale to już inny temat-rzeka.

Gość gość
a jeszcze za pare lat do lekarza zaczna chodzic babcie z tymi tatuazami, to bedzie dopiero komiczny widok

Gość gość
Powinno się wogóle zakazać sprzedawnia kobietom swinstw tuczacych typu kebab,pizza ,hamburgery,chipsy..dosyć tuczenia polskich kobiet ! Co myslicie faceci ? Przecież te baby myślą tylko zoladkami i c****i.

Gość gość
Kobiety powinny mieć wstep tylko do barów salatkowych a z obzeralni typu McDonald powinny byc wypraszane . Precz z tluscioszkami !

Gość gość
Podbijam, bo.bardzo waaaazne !!!!