Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona piwonia

Wyrzucic z mieszkania pare z malym dzieckiem? Sama jestem mama, ale...

Polecane posty

Gość do czerwona pizdooooooo
jaka ty miłosierna, podaj adres, to autorka lokatorów wyśle do ciebie na darmowy wikt i opierunek

Gość autorko,wiesz co
skoro jestescie takie milosierne to przyjmijcie ich pod swoj dach. dlaczego autorka ma dokladac do ich zycia,skoro nawet dziewczyny rodzice wyrzekli sie jej.niech idzie do matki i ojca tam gdzie ma maledunek lub do rodzicow chlopaka.

Gość wlamanie to cos innego
ona sie nie wlamala. Zostala wpuszczona i przebywala tak dlugo i pewnie swoje rzeczy tez juz zdazyla przywlec

Gość czerwona pizdooooooo
tak jest, wypierdol ich bo ci nie zaplacili kilka zl wiecej... Sknero zapyziala po gowno zakladasz taki temat nawet...

Gość jak Ci ich tak sszkoda
to moze Ty doplacisz za nich? :D

Gość czerwona piwonia
mamamlodegoD chcesz na nich namiary? Ty masz majatek a ja nie to przygarniesz ich? Okaz dobre serce:)

Gość lalalaa
to jest Autorki mieszkanie i może z nim robić co chce. Zwłaszcza, że on nie wywiązał się z ustalonej umowy. Co innego gdyby wszystko bylo cacy, on by placil, powiedzial wczesniej a raczej zapytal czy może zamieszkać z nim dziewczyna. i tyle. pewnie wtedy autorka nie myslala by o wyrzuceniu. Ale niektórzy ludzie są puści...

czerwona piwonia a zebyś wiedziała że za taką samą kasę jak ty wynajmujesz chętnie bym im wynajęła!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość autorko,wiesz co
z punktu widzenia autorki,laska wlamala sie.autorka wiedziala o jednej osobie zamieszujacej jej lokal a nie o 3.a ze zostala wpuszczona przez kogos to inna sprawa.wiesz,zeby bylo wlamanie nie koniecznie musza byc zamki powywalane.

Gość do czerwona pizdooooooo
podaj swój adres pizdo!

Gość czerwona piwonia
mamamlodegoD a za jaka kase to ja niby wynajmuje? No prosze napisz skoro wiesz:O

Gość ta mama młodego
jest jebnięta i to zdrowo

Gość moj znajomy przez pol roku
musial placic za lkatorow zanim sie ich pozbyl. Tego nikt juz mu nie zwroci :/

nie napisałam że wiem za jaką wynajmujesz tylko że za taką samą wynajęłabym żeby nie było że więcej by musieli płacić i napiszesz wtydy że interesów mi się zachciało....

Gość haha super bardzo dobrze
samemu, mimo ze nie ma umowy i nie jest zameldowana. Albo wyniesie sie dobrowolnie albo trzeba isc do sadu xxx co ty chrzanisz niezrownowazona kobieta? czyli wedlug ciebie mozna bezprawnie zajmowac czyjas wlasnosc? to by bylo panstwo bezprawia!! puknij sie w leb! nie trzeba isc do sadu bo umowa o wynajem wygasa z dniem kiedy przestaje ona oboziwazywac. tu zostaly ewidentnie naruszone warunki i autorka ma swiete prawa taka umowe zerwac przed terminem. ciekawe co ty bys zrobila jakby ci ktos wynajmowal twoje mieszkania i wpuscil tam 100 osob? wedlug ciebie moglyby twoje mieszkanie bezprawnie okupoac? na takich miglancow sa odpowiednie paragrafy

Gość ale 10 osob nie wprowadzi sie
do mieszkania z rzeczami. Nie widzisz roznicy? Ona tam mieszka, tam sa jej rzeczy itd. Jak ja autorka wywali za fraki to moze pojsac na policje i to autorka bedzie miala probblemy. Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj

Gość czerwona piwonia
mamamlodegoD alez i za taka jak ja bym miala wynajac to bym wynajela ale nie na zasadzie ze placic zaczna po 3 miesiacach dopiero a i to nie wiadomo czy w ogole beda:O Doplacalabys? Jak jestes taka litosciwa to daj odesle ich do ciebie, oni potrzebuja bardziej mieszkania niz te twoje studentki. Zostaniesz ich jeleniem?

Gość czerwona piwonia
nie wywale jej za fraki. Ona jest przerazona a przynajmniej byla jak rozmawialam z nia. Jutro zajde i przy mnie ma wyjsc i sie wyniesc z mieszkania nie biore na razie pod uwage opcji ze tego nie zrobi.

jasne bo odrazu jeleniem będziesz....ja cie podziwiam kobieto!!! podziwiam cie ,że pojdziesz tam i dziewczynie z noworodkiem będziesz kazała się wynosic w grudniu.....ja poprostu najnormalniej w swiecie nie miałabym sumienia!!!! A chyba nie traciłas do tej pory na tym wynajmie???? płacił ci tylko czynsz?????nic dla ciebie nie zostawało ???ze niby jeleń bys miała być??? a o podsyłaniu...głupie puste gadanie....co to kurde towar do ćpania że podsyłać chcesz???

Gość dzisiaj byłam zmuszona
nie dziwie sie autorce, ze sie boi, jak ktos tak chamsko kreci to sama bym ich tez wyrzuciła to tak jakby autorka nagle kolesiowi do mieszkania sprowadziła dodatkowego lokatora - jest umowa na jedna osoba to ma byc jedna czynsz zmienia sie od ilosci osób, zużycie mediów takze, nie mówiąc o sprzętach i wyposażeniu

Gość ale dlaczego autorke ma
obchodzic sytuacja lokatora? Kazdy zyje swoim zyciem.

Gość czerwona piwonia
dawal jeszcze do wylizania swoja grote nestle. Z\w ide sie wypierdziec na taras i wracam zaraz

Gość czerwona piwonia
ale ona ma gdzie isc! Czy ty jestes tak glupia, ze nie rozumiesz tego? Ma meldunek, moze tez podjechac do rodzicow chlopaka, a jak nie to dam jej na hotel na nocke zanim sobie domu samotnej matki nie zalatwi. Chyba skads przyszla prawda? Z ulicy sie nie wziela raczej. I owszem strace na tym skoro juz doplacam. Wiesz ile zarabiam po odliczeniu oplat? teraz gdy doplacam do gazu (ale moje wina bo sama tak niska sume podalam) 310zl jak oni sie wprowadza to bede albo w ogole nie zarabiac na mieszkaniu albo maks 100 jak nie doplacac, bo nie wiem ile tego gazu zuzyja przez 3 miesiace. Nie kazdy wynajmuje tylko dla zysku, ja akurat mialam zawsze zarobek w wysokosci 400zl, a tez mam dziecko, ktoremu moze chce odkladac na konto te pieniadze a nie utrzymywac cudze dziecko.

Gość czerwona piwonia
tzn teraz przy doplacie zarabiam 310zl jak sie wprowadzi 1 dorosla osoba to wzrosnie zuzycie gazu, bo kapac sie chyba musi, a dziecko? Przeciez to prac trzeba ubrania, wykapac dziecko. Ogrzac porzadnie mieszkanie. A wszystko jest na gaz. I jak oni przez 3 miesiace za to nie zaplaca to ja bede dokladac jakby nie patrzec.

aaaa no to zmienia sytuację...nie wiedziałam ,że tak ciężko masz w życiu....!!!!!!!!!!!Za to innych nie rozumiesz....poza tym i tak Ci nie wierze....pewnie ci wstyd teraz przyznać ile zostawało dla ciebie....i tyle w temacie.....rozmyślaj nadal, zresztą i tak postanowiłaś...to zbędna dyskusja...tylko zapamiętaj sobie to co teraz robisz....a to że dziewczyna ma meldunek nie znaczy że ma gdzie mieszkać!!!!!!!!!!!

Gość dzisiaj byłam zmuszona
znałam kobitke co wynajeła parze z dzieckiem, koszmar...mieszkanie wygladało jak po wojnie, po czasie przestali placić i nie chcieli sie wyniesc, jak już udało sie ich wykurzyc to babka została z chata do remontu i długami - tyle z dobrego serca a dziewczyna ma faceta, obydwoje maja rodziców, on jeszcze kasiatych także jaki most??

Gość czerwona piwonia
teraz mam inny problem, nie zamyka mi sie odbyt po tych pierdach, caly czas jest otwarty, co robic ?

do mieszkania z rzeczami. Nie widzisz roznicy? Ona tam mieszka, tam sa jej rzeczy itd. Jak ja autorka wywali za fraki to moze pojsac na policje i to autorka bedzie miala probblemy. Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj xxx to ja do ciebie do mieszkania tez przyjde ze swoimi rzeczami, twoja matka mnie wpusci, ja sie rozgoszcze, i co? nie bedziesz mogla mnie wyrzucic? puknij sie w ten pusty zakuty leb!! autorka nie podpisywala z ta dziewczyna umowy, ona tam jest bezprawnie!! a autorka nie bedzie miala zadnych problemow, najpierw sie doucz a potem wypowiadaj w sprawie, bo jak narazie nie masz o tym zielonego pojecia. a dziewczyna z noworodkiem ma gdzie isc, niech idzie tam gdzie ma staly meldunek!!!! co to obchodzi autorke ze sie poklocila z rodzicami? wlasni rodzice jej nie chca a obca ma ja przygarnac? z jakiej paki? i to jeszcze z dzieciakiem!!!!!!!!!!!!!!!!

a to że dziewczyna ma meldunek nie znaczy że ma gdzie mieszkać!!!!!!!!!!! xx a co to obchodzi autorke tematu??/ dla niej jest to zupelnie obca osoba! co ją to obchodzi ze rozlozyla nogi, urodzila bachora a rodzice ja z domu wyrzucili? wedlug ciebie autorka ma ponosic tego konsekwencje? po co rozkladala nogi skoro nie ma nawet gdzie teraz z dzieciakiem pojsc? a przerzucanie wyrzutow sumienia na autorke jest ponizej jakiejkolwiek krytyki! to nie jej wina ze matka z dzieckiem nie ma sie gdzie podziac. moze niech idzie do tego kto jej tego bachora zmajstrował!!!

Gość glistaludzka
Dlaczego baby z dzieciakami mają być świętymi krowami? Jak ktoś robi sobie dziecko nie mając nawet gdzie mieszkać w takiej sytuacji to jego problem, sory, trzeba myśleć, a nie liczyć na to że obcy ludzie będą takim jełopom ułatwiać życie. Nie wiem czemu niektórym tak zależy na tym żeby wpędzić w poczucie winy osobę która zwyczajnie chce dochodzić swoich praw. A jeśli dziewczyna ma meldunek u rodziców to oni nie mają prawa jej wyrzucić z domu, skoro nigdzie jej nie chcą to dlaczego nie wybierze miejsca w którym bez względu na wszystko ma prawo mieszkać tylko wprowadza się do mieszkania w którym nie ma prawa być?