Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszcześliwie kochająca

Niby miłość jest taka piękna, ale czy jest coś gorszego

Polecane posty

od nieszczęśliwej miłości?

to nie jest gorsze :( Tęsknisz tak samo a przynajmniej masz jakiś dosyt, świadomosc że miłosc jest odwzajemniona.

a tam, to jest najgorsze na świecie. Troche w zyciu przezyłam i nic nie mozna z tym porównać- najsilniejsze uczucie którym można darzyć drugiego człowieka i które spala od środka :(

haha, na zatwardzenia masz środki przeczyszające. A na nieszczesliwą miłość? Chyba tylko pavulon :o

a co to zmienia w temacie? Ludzie tak samo cierpia na całym świecie. Po cholere coś takiego istnieje? Wkurza mnie już ile energii, czasu poświęcam na myslenie o nim a on ma to głęboko w dupie :o Boli jak cholera i dezorganizuje całe zycie :o

Zmienia to, że piszesz "czy jest coś gorszego" i ci podaję przykład, że tak, jest wiele rzeczy gorszych, jest wiele miejsc, w których życie jest KOSZMAREM a ty jesteś zaślepiona swoją niespełnioną miłością i to naturalne, że każdy człowiek egoistycznie myśli o sobie, że jest pępkiem świata i jego cierpienie dla niego jest najgorsze i nie wyobraża sobie, ze jest coś gorszego na świecie. Ale pytasz na forum, publicznie, więc ci odpowiadam :o

a ja Ci publicznie odpowiadam- że żadna choroba, bieda, niesprawiedliwośc losu nie jest moim zdaniem tak bolesna jak nieszcześliwa miłosć. Bo zadaje sobie ból sama i na ten ból nie ma żadnego leku. Jakbym zyła w muzułmańskim kraju tak samo bym cierpiała- jakbym kochała innego. Bo mi głowy nie utną? Mogą uciac i tak jest pełna niespołnionych marzeń o Nim :o

"a ja Ci publicznie odpowiadam- że żadna choroba, bieda, niesprawiedliwośc losu nie jest moim zdaniem tak bolesna jak nieszcześliwa miłosć. " b ardzo mało wiesz o chorobie i głodzie, dziecko :) zapewniam, że nie rozumiesz co twierdzisz

rozumiem, nie rozumiem- CZUJE :o

okej, to powiedz mi jaki czułaś największy w życiu ból fizyczny- na wskutek jakiej choroby? i ile dni najdłużej nie jadłaś nic prócz wody? słucham :)

chorowałam w życiu ale to był tylko ból fizyczny i miałam coś przed sobą do tego chociażby leki uśmierzające. Może tak- w temacie nie chodziło mi o to co jest najgorsze na swiecie tylko o kontrast pomiędzy miłościa a miłościa nieszczęslia..