Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
maaaaaritka

co teraz? walczyć czy odpuścić?:)

Polecane posty

Dziś rozstałam się z chłopakiem. Było bajkowo, idealnie. Skąd ta decyzja? Zacznę od początku. Poznaliśmy się w sierpniu. Jechałam na stopa nad morze, on mnie podwiózł. Zaiskrzyło. Został ze mną i moimi znajomymi nad morzem. Niedługo potem pojechaliśmy razem w trasę po Europie - 22 dni razem, pełna harmonia, było pięknie. Po wspólnym pobycie za granicą widywaliśmy się rzadko:) jest kierowcą. W październiku widzieliśmy się 4 dni, w listopadzie ostatni poniedziałek i wtorek do 8, środę i czwartek do 10:) Było cudownie - wygłupy, głupkowate zabawy, śmiech, pełno wspaniałych wspomnień. Wczoraj rozmawialiśmy 2 razy przez telefon i wydawało się być w porządku - a dziś (sobota), powiedział, że to nie ma sensu, bo jestem za słaba, nie wytrzymam jego stylu życia i i tak w końcu go zostawię :) a on ma kredyt, mieszkanie do wykończenia i nie może w chwili obecnej żyć inaczej. W środę wspomniał, że nie wie jak będzie ze świętami, że święta spędza z rodziną...i się rozpłakałam, bo stwierdziłam, że mu nie zależy na mnie:P on też się rozpłakał, mówiąc że stara się wszystko pogodzić, a ma na to tylko 6 dni w miesiącu - na rodzinę, przyjaciół, na mnie, mieszkanie. Powiedział, że czuje presję z każdej strony. Wszyscy mają do niego pretensje. No i zerwał:) Oczywiście, chce utrzymywać kontakt... wcześniej łamiącym się głosem mówił, żebym traktowała go jako rezerwę, bo on nie może mi dać tyle na ile zasługuję :( A CZY TO NIE JEST TAK, ŻE CHCIEĆ TO MÓC? Ja rozważałam nawet przeprowadzkę, poszukiwania pracy w jego okolicy :( CO ROBIĆ? Gdy z nim jestem jest mi naprawdę cudownie:( sam mówił, że gdy jesteśmy razem jest tak idealnie, że aż dziwnie że takie coś jest możliwe:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować