Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttttttttttttttttonieto

CZARNE WŁOSY BRZYDZĄ MNIE!!!!!!!!!

Polecane posty

zastanawiam sie.. od jakiegos czasu mam wstręt do czarnych wlosów. damskich. męskich nie. jak widzę gdzies długie czarne grube mocne wlosy np. jak kolezanka do mnie przyjdzie potem zawsze jakis jej wlos odpadnie i potem znajduje te jej czarne wlosy na moim fotelu.. to mnie brzydzi. kiedys tak nie mialam.. za to wlosy blond , brązowe, czy rude mnie nie obrzydzają. wrecz przeciwnie, uwazam ze są ladniejsze i mniej wulgarne, czarne kłaki kojarza mi sie z czarownicami, brudasami, tandetą , wulgarnością, murzynami, azjatami.. nie to ze jestem rasistką. no ale czy ktos tez tak ma? to chyba nie jest dobru objaw, zlwaszcza ze sama kiedys mialam farbowane czarne wlosy, teraz mam jasny brąz i w zyciu nie wrocilabym do czarnego.

Gość tumramtu
brunetki są najładniejsze

ale co w sobie takiego maja? te żebrackie ciemne kłaczory?

Gość tumramtu
własnie dlatego,ze maja coś czego nie da sie określić,po prostu maja to coś

łeee mi sie nie podobią i juz wiem ze sa gusta i gusciki ale ja wolę cos jasnego niz ciemnego gdybym byla facetem podobaly by mi się elganckie jasne kobiety a nie ciemne i szarobure..

Gość tumramtu
głupia jesteś,widziałaś miss swiata nastolatek? jak nie to zobacz,moze częsciowo ci przejdzie zamiłowanie do jasnego

miss swiataa to ladnie wygladalaby w kazdych innych wlosach . bo tu twarz i figura rządzą a wlosy to tylko dodatek. a pelno jest brzydkich bab ktore sie jeszcze bardziej szpecą czarnym owłosieniem . czarne włochy są jak łoniaki na głowie

Gość fnrjfni4fn4fn5if45
czarne włosy =najbardziej pospolite na świecie. Brunetek i brunetów jest ponad 90 % . A w Polsce najwięcej szatynów

Gość tumramtu
zalezy jak dla kogo,ja opisuje swoje odczucia i ta dziewczyna na pewno była by ładną blondynką,ale na szczęscie jest piekna brunetką

Gość fnrjfni4fn4fn5if45
więc blond i rudy jest rzadszy i tyle :) najwięcej go w krajach skandynawskich czy słowiańskich typu rosja , ukraina , białoruś... A czarne włosy ma cała afryka , ameryka płd, azja , południowa europa i częściowo na innych kontynentach tez wystepuje. A to czy kobieta jest ładna decyduja rysyt twarzy i figura nie kolor włosów. Sa ładne blondynki i brzydkie tak samo ładne brunetki i brzydkie

ale zaraz zaraz, sprawdzilam w necie tą miss nastolatek- to weronika szmajdzinska? tak o ta ci chodzi? jak dla mnie zwyczajna raczej niz super piekna a czarnych wlosow to ona nie ma tylko brąz,

Gość fnrjfni4fn4fn5if45
nie no jest bardzo ładna i to jest prawda. Ale jak mówię , uroda nie zależy od koloru włosów . Jednemu jest lepiej w takim innemu w innym ,ale uroda zależy od regularnych rysów twarzy przede wszystkim

Gość tumramtu
no tak,ale jest bardziej brunetką niz blondynką takie super czarne to cięzko w polsce spotkać

super czarne to wlasnie pełno jest ich bo dziołchy farbuja sie na czarno

Gość tumramtu
farbowanych nie biore pod uwage

Gość fnrjfni4fn4fn5if45
W Polsce ciężko ,ale na świecie jest ich większość zdecydowana. A i w Europie większość to ciemne włosy np brąz

Gość tumramtu
ale szmajdzińska jest zajebista dupą co nie ?

Gość tumramtu
mozna juz obstawiać jej wielka kariere

Gość delikatnosc i wrazliwosc
Kolor wlosow nie ma zadnego znaczenia, jak ktos ma fajna osobowosc, poczucie humoru i jest dobrym czlowiekiem, to czy brunetka,blondynka,ruda jest drugorzedne,tylko malostkowi ludzie przywiazuja wage do koloru wlosow/oczu/ciuchow.

Gość antyczarnewlosy
autorko zgadzam sie z toba... czarne wlosy sa ohydne, prawie zawsze farbowane, za to ciemno brazowe mi sie podobaja,ludzie nie robcie z siebie pocahontas bo wygladacie jak baby jagi pozniej tak jak Polkom nie pasują czarne wlosy (bo mają małe wyłupiaste oczka, dlugie chude nosy, jasna skóre albo brzydka skore po solarium) tak np. Arabkom nie pasują blond włosy, do ich karnacji. Pogodzcie sie z tym. Stawiajcie na nature :) Chociaz do prostytutek czarny pasuje, jakbym miala byc dziwka to strzelilabym sobie czarna farbe, nawet platyna nie jest tak wulgarna :)

Gość tumramtu
to piekne co piszesz,ale temat dotyczy tylko i wyłacznie koloru włosów

Gość Co to za Idiotyczny post
Piszesz takie pierdoły! Mam wrażenie ze masz odchylenia od normy.Z pewnością masz coś z garem.Psychiatra się kłania,Brunetka.

psychiatra to sie klania kazdemu, kazdy mysli ze jest taki super zayebiscie normalny a kazdemu gar szwankuje ;p ja nie mowie o tym ze czlowiek mnie brzydzi, tylko same wlosy. hah te czarne farbowane, a te naturalne czarne to w polsce uchodzcy rumunscy maja, wiec mi sie z brudem kojarzą ;p i jeszcze raz zaznaczam ze nie chodzi mi o ciemny brąz. tylko ten kurefski czarny

Gość Dox
Czarne włosy to beznadzieja .tez kojazy mie sie z mopem i brudem. Pozdrawiam .

Gość gość
no coż, Ty mzoesz tylko pozazdrościc. i widac, ze nie mozesz przebolec swojego nudnego brązu. a farbowane kłaki, czy to na blond, czy czerń są obrzydliwe zazwyczaj. zniszczone, obleśne odrosty itd. brąz jest najbardziej pospolity w polsce.czerń naturalna jest rzadkością. a to, ze ktos ci się z brudem kojarzy, dlatego ze pochodzi z innego kraju/ kultury to jest juz po prostu prostackie i żal w ogóle to komentowac.

Gość gość
op

Gość gość
Dobre z tą prostytutką -akurat takie to podobno albo platinium albo właśnie kruczoczarny...