Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkfhelfjl

pomysly na prezenty pod choinke...

Polecane posty

Gość jkfhelfjl

mama - perfumy jej narzeczony - ? babcia - kupon na masaz w salonie dziadek - ? wujek - ? ciotka - ? ich dziecko (5cioletnie, niestety upośledzone) - jakaś zabawka, ale nie wiem jaka by sie nadawala mój chłopak - perfumy + namaluje mu obraz, jeszcze nie wiem co mysle ze ciotce tez dam kupon na masaz ale co z facetami?

Gość potraktuj tych
co wystepuja parami jako calosc, bedzie mniej klopotu, np. dziadkom cos ze szkla uzytkowego, wujostwu tez cos do domu i tak po kolei

Gość jkfhelfjl
tak ale np. dziadkowie sa tacy, ze oni lubia swoje stare, wszystko co dostaja nowsze ode mnie czy mamy to nie. dlatego mysle nad jakimis zabiegami a nie rzeczami materialnymi

dla mezczyzny zawsze jakis alkohol moze byc tym bardziej ze to nie dla chlopaka kosmetyki dla dziecka jakas zabawka

Gość ZmysłowaInternautka
a my z mezem skorzystalismy w tym roku ze strony www.imikolaj.pl swietna sprawa, a nasze dzieicaki takie szczesliwe, ze rozmawialy ze swietym mikolajem i ze tyle o nich wiedzial i teraz sa swiecie przekonane, ze naprawde mikolaj istnie heh:)

pięciolatka niech napisze z rodzicami list do Mikołaja, to się dowiecie o czym marzy ;) jak nie, to przejrzyj sobie może worek z prezentami dla dziewczynek - obie opcje na listdomikolaja.pl moja siostrzenica jest w podobnym wieku, zażyczyła sobie barbie piosenkarkę - może twoja tez ją polubi? film o niej to podobno w tych mlodych kregach w tym roku to byl prawdziwy hicior :>