Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorianka

wszystko wskazuje na ciążę,ale dlaczego by tak miało się stać?

Polecane posty

Gość dorianka

Proszę o opinię z waszej strony kochane................... W poprzednim cyklu poszliśmy z mężem na całość w 23 dc przy cyklach 28-29 dniowych.Wiem troszke nieodpowiedzialne,ale 5-6 dni przed @ uznałam juz za bezpieczne.miesiaczka przyszła normalnie i była zwyczajna jak zawsze. Ale...... -po @ piersi mi się nie zmniejszyły jak to zwykle bywa. -boli mnie podbrzusze a czasem bardziej przypomina kłucie. -kłuja jajniki na przemian. -przy tych pobolewaniach boli krzyż,ale nie mocno. -po przebudzeniu mdli mnie a jeszcze nie zdążę opuścić łózka. -pojawia sie zgaga i zachcianki co u mnie jest rzadkie,no ,ale jest. Dosłownie czuję sie jak bym miała dostać miesiączki a do niej jeszcze ok.9 dni...To wszystko trwa tydzień czyli 2 tygodnie po tym jak dostałam miesiączki.Dziś od kąd wstałam miałam takie mdłośći,ze omal nie wymiotowałam.Przeszło ok 15-tej-zobacze jak będzie jutro. Matko-przecież niemożliwe jest bym zaszła w ciążę mając zwykły okres a do pełnego współżycia doszło 5-6 dni przed planowaną @. Dziewczyny a może mam problemy z żołądkiem,przewodem pokarmowym i to stąd to wszystko? Co ja mam myśleć?Kurcze Dodam ,że mam dziwny smak w ustach i zwiekszona ilość śliny.Upławy tez są obfitsze w kolorze białym.Ja nie miałam upławów....wiem test radzicie...ale ja sie tak bardzo boję:(

Gość dorianka
Ok. dziękuję za pocieszenie:)

Gość ojtam ojtam
o matko aleś powypisywała - schizujesz że aż wychodzisz na durną

Gość tak ciąża mnoga
gratuluję