Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

do dziewczyn

Polecane posty

Gość ryfrfydy
Nie muszę jej w to wtajemniczać. no jasne po co ma wiedzieć z kim tworzy związek..najlepiej udawać i sie oddalać od partnerki w ten sposób po co szczerość zaufanie..najlepiej być bezduszną szują

Gość ryfrfydy
i dlaczego to wszystko? dla kaprysu i zabawy zabawy czyimś kosztem bo taka "zabawa" musi mieć swoją cenę zapłacisz za wszystkie krzywdy które wyrządziłeś kobietom

Gość ryfrfydy
i na co ty tutaj liczyles? ze znajdziesz chętną? taaa ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5420303&start=0 kurde czego ci brakuje? napisales codziennie, przynajmniej raZ W innym wypadku chodzę wkurzona jak osa. Nie ma, ze sie nie chce Robię tak jak ktoś wyżej opisał- poprostu zaczynam sie do Niego dobierać. Całować, przytulac, kiedy siedzi przy biurku wchodzę pod nie i rozpinam mu spodnie.. Zrobiłam sobie ochotę... ehhh 11:36 [zgłoś do usunięcia] piedestał codziennie: zupełnie jakbym o swojej dziewczynie czytał... nie mozesz sie zabawic w femdom z dziewczyną? skoro jest taka gorąca to sie zgodzi a nawet jesli nie to z tego powodu chcesz ją zniszczyc i sie zeszmacic? probujesz jeszcze sie wykrecac ze nie chodzi ci o seks a my wiemy przeciez ze femdom dotyczy zycia erotycznego

Gość ryfrfydy
juz wiem o co chodzi..po prostu twoja kobieta jest dla ciebie za dobra i zaczelo ci odpierdalac nie doceniasz jej nie warto sie tak poswiecac dla faceta nie zasluguje na to zamiast wzajemnosci dostaniesz zalosne klamstwo i zlamane serce

Gość ryfrfydy
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5430294&start=0 a tutaj znowu pozujesz na porządnego co to nie zdradza to co jest prawdą? Miliana: popieram, powód do kłótni zawsze się znajdzie. Nie można na całe życie ludzkie patrzeć przez pryzmat seksu. W związku jest wiele innych ważnych rzeczy. tak napisałeś. Jakby jednak liczyla sie szczerosc i zaufanie. no to ja nie wiem o co ci chodzi masz rozdwojenie jaźni czy co

Gość ryfrfydy
można zaspokoić sie samemu..nie trzeba zaraz zdradzać tak napisałeś a dla femdom trzeba zdradzać? :(

Gość ryfrfydy
5 lat razem jesteście.No ładnie taki staż,kawał życia a Ty chcesz to zniszczyć po co tym facetom związki jak kłamią zdradzają dobija mnie to boje sie was i nie ufam wam

Gość jgjgjgj
no i nic nie odpisałeś..

Gość w góre z tym pokurwieńcem
:O