Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola nieproszona22222

Czy macie duze rodziny, zapraszacie sie na świeta, imieniny, jesli tak to

Polecane posty

w jakich "ilosciach" i z kim sie zapraszacie nawzajem, czy wasi rodzice zadbali byscie mieli dobre stosunki z rodzenstwem, ciotecznym rodzenstwem itd? czy moze jakies bunty nagadywanie przez co na siweta nie macie do kogo sie odezwac? :(

Gość tak u mnie
łacznie z dziecmi i reszta jest zawsze okolo 20 osob, i to sama najblizsza rodzina, imienimy czy jakies inne uroczystosci obchodzimy rowniez w takim gronie

dzieki za odpowiedz tzn ze nie ma juz miejsca na znajomych czyli np najlepsza przyjaciolka z mezem i dziecmi??

nie zapraszam , Śweta są rodzinne ale w naśbliższym gronie, darmozjadom wedrowniczkom mowię stanowcze nie!

Gość mataszaaaojj
Mam dużą rodzine- tzn dużo kuzynów z rodzinami, ale dom mam spory gotować uwielbiam więc zapraszam, lubie dom pełen gości.

Gość wwwwwwwwwwww
moja nabliższa rodzina to 4 osoby , mama ,dziadek , babcia... :D:D na święta przyjeżdzają do nas tylko dwie ciotki z rodzinami to daje jakies 7,8 osob łącznie :O :D

Gość heueueueueu
łącznie jest 14 osób ,ogólnie jest bardzo dziwna atmosfera bo przyjeżdza siostra taty z dziećmi i z mężem ,oni mieszkają w Stanach więc spotykamy się z nimi tylko w święta i nie mamy o czym gadać więc głupio jest

Gość migala
Mam sporą rodzinę, ale nie utrzymujemy kontaktów. Święta spędzam sama w domu. Bez nikogo.

i przy stole zrobi się giełda czyli najnowsze notowania kto jakie ma w rodzinie. kto jak sie usadowił w łancuchu pokarmowym.

Gość mataszaaaojj
Gutekszoł Facet jaki ty jesteś zakompleksiony w kazdym temacie tylko kasa i kasa, lecz te kompleksy ale zapirniczaj do pracy biedny kompleksie! :D

Gość smigła
utrzymujemy kontakty tylko z najbliższą rodzina. nawet nie zn am swoich kuzynów. na święta jest nas 12 osób. chyba wystarczy.