Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikawar

Luteina a "wylewanie się"

Polecane posty

Gość weronikawar

Biorę 2x2 tabletki luteiny i zużywam kilka wkładek dziennie, bo tak się to ze mnie leje. W nocy też nieraz budzę się z mokrymi udami. Czy to normalne?

Gość załamka;(
Tak

Gość weronikawar
Rany, chyba przy następnej wizycie poproszę lekarkę o te doustne, bo sprawia mi to ogromny dyskomfort a nawet piecze :(

Gość załamka;(
Doustne nie mają takiego mocnego działania, lepsze są dopochwowe bo się bardziej wchłaniają. Musisz wytrzymać i już.

Gość weronikawar
Pewnie masz rację...

Gość ja mysle..
A na co bierzecie ta luteine? Widze,ze bardzo dużo ciężarnych w pl to bierze ale po co?

Gość weronikawar
Jestem w 18 tc i co jakiś czas zdarzają mi się plamienia niewiadomej przyczyny

Gość ja mysle..
Dziekuje za odpowiedz. Ja jestem w drugiej ciąży i nigdy nie spotkałam sie z ta luteina.

Gość Kurka bez pazurka
JA brałam początkowo ze względu na poprzednią ciążę zagrożoną- później ze względu na skurcze

Gość a jakim cudem w nocy
ci sie wylewa? jakaś przewrażliwiona jesteś bo ja wkładam w nocy 3 tabletki i nie mam takiego problemu, wylatuje raz i to rano zaraz po wstaniu. Potem wkładam 2 tabletki rano i wskakuje na 20 min do łózka zeby sie rozpuściło w wchłonęło- wstaje znowu sie wylewa troche i na tym koniec. Ja biorę w ze względu na niedomogę progesteronową w ciąży i krwiaka.Gdyby nie luteina nie donosiłabym ciąży nawet to 6tc. a tak jestem w 15tc i jest dobrze

Gość weronikawar
A dlaczego od razu krzyk? Przecież czuję, że mam w nocy mokro, nawet trochę na udach. A rano niestety nie mam czasu na leżenie, bo wstaję o 5.30 do pracy

Gość a jakim cudem w nocy
ty naprawdę autorko masz jakiś problem ze sobą. Nikt na ciebie nie krzyczy. A luteina na udach to jakaś abstrakcja chyba ze śpisz bez bielizny albo lunatykujesz.... wkładaj wkładkę na noc a na udach mieć nie będziesz na pewno chyba ze włożysz całą paczke na raz. Nie wiem co dla ciebie jest ważniejsze -ciąża czy wylewanie ze aż taki temat musiałaś założyć.

Gość weronikawar
Owszem, spałam bez bielizny do wczoraj, po prostu nie lubię. Luteinę biorę dopiero 5 dni i przez pierwsze dni tak nie miałam. Ciąża jest dla mnie bardzo ważna, co nie znaczy, że nie mogłam zapytać :o

tak ja też biore luteine dopochwowo 2x 2 tab i wylewanie sie potwierdzam wkładki zmianiam co chwile bo mam mokre a poza tym w nocy śpie bez bielizny i czasami wylewa tez w nocy