Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaq786

Ból po leczeniu kanalowym

Polecane posty

Gość jaq786
wandeczka- mam nadzieje że to to :) Nie chce mieć żadnego ropienia :(

Gość pewnie Ci się gazy zbierają
powinna dentystka założyć antybiotyk zanim wypełniła kanały korzeniowe-tak się robi. Pewnie na jednej wizycie robiła ci reendo i wypełniła a tak się nie robi. Wdał Ci sie stan zapalny musisz wygrzebać to co masz- pewnie tlenek cynku albo agatos s i gwarantuje Ci że przejdzie ci ból i opuchlizna

Gość jaq786
wizyta na 1 rozwiercila (bo tam w ogole to torbiel był) i nie pamietam czy cos zakładała - moja nieuwaga wizyta nr 2 czyszczenie kanalow pod mikroskopem, z uzyciem endometra, powtorne zdjecie zeba, dała jakiś wacik, cos smierdzacego eukaliptusem i paste co zasycha 24h wizyta nr 3 - dopiero bedzie. ma wyszlifiwac paste? i zalozyc normalna plombe

Gość wandeczka niezła dupeczka
Jeśli WYRAŹNIE czujesz, że boli zewnątrz dziąsło a nie w środku zęba musiała tak dziabnąć igłą...:) Gdyby to był ząb lub zapalenie okołowierzchołkowe lub ropień - bolałby przy nacisku lub stukaniu po nim...:)

Gość jak masz lekarstwo
na wioskach? hehe tak sie sklada ze pracuje w stom, ale niech ci bedzie.

Gość jaq786
wyraźnie czuje że boli dziąslo, ząb jest w porządku. tylko wiesz, ja sie zastanawiam skąd w takim razie opuchlizna? gdyby nie bylo tej opuchlizny to bym byla spokojniejsza.

Gość jak masz lekarstwo
moze uda ci sie skontaktoa ze swoja stom.

Gość jaq786
nie uda :( dzwoniłam dzisiaj kilka razy. ona nie ma mojego nr prawdopodobnie, wiec nawet nie wiem ze to ja :/ calkiem możliwy ten stan zapalny. dziękuje wszystkim!! :*

Gość NiusiaPusia
Hej, miałam zęba leczonego kanałowo 2 lata temu ostatnio bolal mnie przez 24h i przestał ale zrobilam zdjecie rtg i do dentysty, na zdjęciu ni nie ma, dzisaj jestem przeziębiona od kilku dni i zab boli, w sumie to nie bol , az taki zeby tabletki brac tak ćmi... czy to mozliwe ze jak sie jest przeziebionym kaszel/katar/gardlo itp to zab daje o sobie znac ? bo jezeli zdjęcie nie pokazało nic.... wszystko łądnie pieknie, to moze ew. pęknał korzen ? ale to by mnie bolalo cały czas chyba przy gryzieniu ? a jesc na tej stornie moge ;/

Gość gość
wandeczka niezła d**eczka.. a jaki antybiotyk bralas? bo mam to samo..;/