Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooobbservaatore___forumeeeeeee

hej powiedzcie mi gdzie czy jak nauczyc sie

Polecane posty

tanczyc...mam na mysli taki zwykly taniec w klubie...nie umiem sie odblokowac, by zaczac wykonywac te malpie ruchy, jakbym juz umial tanczyc, nie mialbym problemu z podejsciem do jakiejs obcej laski w klubie i zaproponowac taniec, a potem to juz by poszlo...ale ja koorwa tylko sciany podpieram na wszelkiego rodzaju imprezach, a do klubow staram sie wogole nie chodzic, nawet jak znajomi mnie wyciagaja,,,bo co, oni beda tanczyc a ja bede sieedzial sam przy stoliku...kiedys jjuz tak mialem... PS.modek wtp.ierdalaj kooorwo zaje.bana...

up...

nie spotkałam się żeby ktoś tańczył. ja se siedzę i piję alko. moi znajomi też więc może podejdź do stolika z fajnymi dziewczynami, postaw drinka i się dosiądź:)

whedif umowisz sie ze mna?

to Ty whedif masz znajomych? - jakichś tam mam. miałam jeszcze 2 msc temu miałam. czy tam miesiąc. i jeszcze takch co się raz na ruski rok spotykamy, poza tym nawiązałam też do mojej przeszłości która nie była aż tak nołajfowa;)

pablitka po alkoholu tez nie. poprostu czuje ze jak zaczynam tanczyc, probuje wykonywac jakies ruchy, robie z siebie debila i wsyzscy sie na mnie patrza

ja po alko zaczynam dopiero rozmawiać z obcymi:) po co mam tańczyć? :) nie lubię, wolę popływać :D autorze naprawdę dużo fajnych ludzi siedzi sobie i pije:)nie musisz tańczyć skoro nie lubisz.