Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łełi

imię

Polecane posty

Gość łełi

ostatnio poznałem dziewczynę , spodobała mi się ale przedstawiła jako LUDWIKA. czy znacie kogoś o takim imieniu?

A co ci imie przeszkadza jak ci sie panna podoba? Moim zdaniem fajne imie. Na pewno dziewczyna z nietuzinkowym imieniem nie jest nudna

Gość muminte
hahaha ale się trafiło, ja mam na imię LUDWIKA. jak się przedstawiam to zawsze jest pytanie "sorry , nie dosłyszałem/am jak?". ŻYCIE

Gość muminte
haha miałam taki okres , że tak na mnie wołali, ale na szczęście się im znudziło i nie przyjęło:D raczej Ludi , Ludka

Gość łełi
nie no w sumie nic nie mam do tego jak sie nazywa, chociaz na poczatku myslalem ze mi sie tak przedstawila zebym sie tylko odczepil hehe

Gość torze
Znane osoby noszące imię Ludwika: święte: Ludwika Sabaudzka (1462-1503) - córka bł. Amadeusza IX, księżna Sabaudii, wdowa, zakonnica (wspomnienie 31 stycznia; do 1969, 20 lipca)) Ludwika de Marillac (1591-1660) - święta katolicka, założycielka zakonu szarytek (wspomnienie 15 marca) pozostałe: Ludwika Sabaudzka (1476-1531) - córka Filipa II, księżna Andegawenii Ludwika Maria Gonzaga (16111667) żona dwóch królów Polski, Ludwika Elżbieta Burbon (17271759) księżniczka francuska, księżna Parmy, Ludwika Śniadecka (1802-1866) - działaczka, żona Michała Czajkowskiego, Ludwika Maria Orleańska (18121850) księżniczka francuska, królowa Belgów, Ludwika Meklemburska Nikloting (17761810) księżniczka meklemburska, królowa pruska Ludwika Windsor (ur. 2003) księżniczka angielska

Gość Pluto18
alone20 wyglądasz jak umalowany chłopak :O

Gość galllllll
co to za hejtowanie tutaj