Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajtłapa.pl:)

Zafarbowane firanki

Polecane posty

Diabeł mnie podkusił i wypłukałam białe firanki(chcąc im nadać piękną optyczną biel-jaki piszą na specyfiku) w ultramarynie i dałam jej zbyt dużo i teraz zamiast mieć je białe mam błękitne - co robić,jak je uratować???????????Proszę jedynie o poważne odpowiedzi:(((((

Gość DODAJ SODY LUB PROSZKU DO PIEC
DO PIECZENIA DO PRANIA

dodawałam i proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną,moczyłam w soli i w amoniaku i nic:(

Ace cytrynowr lub dosia do wc ja zawsze tym wybielam i jest ok. Albo po prostu bedziesz miala biale firanki

Gość lola.lola
plamy na białych ciuchach zalewam na chwilę płynem od wc ale tylko na chwilę!! żeby materiału nie wyżarło nie śmiejcie się;-) to naprawdę działa ale czy da radę błękitnym firankom nie wiem;-)

Gość najlepszy do wybielania firan
jest tytan do wc i nie cuchnie

Spróbuj teraz klasycznym wybielaczem, może coś pomoże. Ewentualnie kup sobie coś nowego - to nie są już takie duże koszty :) Ja u siebie powiesiłam coś takiego - http://www.kaszmir-firany.pl/Firana-do-salonu-Haft-Kokoszki-250-cm(3,9748,3035).aspx Bardziej klasyczne, ale spełniają swoją funkcję - sąsiedzi nie widzą, co robię wieczorami.

Błękitne też ładne, polecam odplamiaczem lub oxy z biedronki tani ale skuteczny. Już gorzej chyba nie może być.

Błękitne też ładne, polecam odplamiaczem lub oxy z biedronki tani ale skuteczny. Już gorzej chyba nie może być.

Dosia do wc nie smierdzi wrecz pachnie cytrynka:-) tytan jest za slaby

Dzięki dziewczyny za porady,mądry wynalazek to kafe,zawsze można od fajnych osób otrzymać poradę.Spróbowałam w tej dosi i faktycznie poskutkowało,firany bielusieńkie:) - dzięki lalala:)

Ta dosia mozna jeszcze czyscic fugi kafelki wc odplywy i inne rzeczy oraz bezpiecznie wybielac.