Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konefka.

czemu ludzie sa tacy podli??????

Polecane posty

Gość to sobie popłacz
jak skończysz z chęcią ciebie zgwałcę i odstrzelę :-)

Gość budowlaniec zbrojarz
wyruchal i nie zaplacil?

Gość smutnaaaaaaaaa
A to TA konefka z showupa? :D

ale gnojki z was ehh szkoda slow :O a stalo sie to ze mialam dzisiaj isc na ostatki na impreze z kolezanka, odwalilam sie specjalnie i czekam godz/dwie dzwonie i nie odbiera i teraz mi zadzwonila ze sory ale nie da rady i zebym sama szla! nosz kurwa jak mam sama isc :(:( wypilam 2 piwa i ryczec mi sie chceee :(:(

Gość budowlaniec zbrojarz
poczochraj bobra sie zaspokoisz bedzie gobrze

NIE JESTEM Z ZADNEGO KURWA MAC SHOWUPA ILE RAZY MAM WAM TO PISAC, TO TYLKO 1 OSOBA MOZE MIEC TAKI NICK?? OGARNIJCIE SIE Z TYM SHOW COS TAM, NAWET NIE WIEM CO TO DO CHOLERY JEST

ja bym sama nie poszła i się upiła. dokładnie tak samo jak Ty:) bratnia dusza? :)

whedif hehe no to na to wyglada :) ja w zyciu sama na impreze nie pojde i co mialabym tam wejsc i siasc sama przy stoliku i siedzec jak jakas kretynka :( a taka mialam ochote dzisiaj isc ale jak zawsze zostalam wystawiona do wiatru :( sosssss nie bede o tej porze dzwonic poza tym nie mam do kogo bo 1 kolezanka z ktora sie tak trzymam jest w pracy na nocce a 2 siedzi z chlopakiem i na imprezy nigdy nie chodzi a 3 to wlasnie ta co mnie wystawila :(

ech:( jak ja Cię dobrze rozumiem to zaskakujące że czasem spokam kogoś na forum kogo tak dobrze rozumiem nie przejmuj się alko dobre jest. i jedzonko. i net. :( :( :( 😭

tak picie to jedyne co mnie teraz cieszy :( ale jak sie nawale to zaraz jeszcze wieksze doly zlapie juz mnie zlapaly ale kurwa tak sie nie robi :(((( nie mogla wczesniej powiedziec a nie ze ja juz przyszykowana i znowu wyszlam na idiotke :( jeszcze matka przyszla isie pyta a co ty nie idziesz 11 juz to automatycznie mi lzy polecialy :(

no daj spokoj, godzina 11 to mozesz spoko isc sobie sama do opery pod narodowym i zobaczysz ilu kolesi wyrwiesz... czego ryczysz kozo... :O

do jakiej opery tu nie ma zadnej opery a poza tym ja sama nie pojde nigdzie bo sie bede czula jak jakas kretynka :( 11 a ja sama pijana maam chodzic jak to bedzie wygladac :O

kurfa czemu oni się z Ciebie śmieją seria nikt nie ma problemów z samotnym wyjściem?:O tylko my dwie?:D

Gość trenta
ja nie mogę, ale masz kurwa problem aż tak cię pizda swędzi ?

spierdalaj mi stad!! to ze chcialam isc sie pobawic i potanczyc to nie znaczy ze mnie cos swedzi!! co ty myslisz ze mi tylko takie rzeczy w glowie?? ciebie chyba dupa swedzi glupia krowo