Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kewwjekej

Faceci i JA

Polecane posty

Gość kewwjekej

Więc mój problem dotyczy relacji damsko-męskich. Wiem, dość błahy temat, lecz w ostatnim czasie coraz bardziej mnie nurtuje. Otóż, mam 17 lat, a od drugiej klasy gimnazjum nie byłam z nikim w związku. Mój problem dotyczy dokładnie tego: często poznaje nowych ludzi lub bardziej znajomych, lub znajomych moich znajomych na imprezach, u przyjaciół, w pubach itp. Więc np. cały wieczór spędzam z jakimś chłopakiem, w sensie rozmawiamy, śmiejemy się, jeśli to jakaś impreza to tańczymy czasem itp. Zawsze te rozmowy się kleją i w ogóle dobrze nam się spędza razem czas. Często potem odprowadzają mnie do domu, śmiejemy się, żegnamy na zasadzie buziak w policzek, jak fajnie było się poznać/jak to możliwe że nigdy wcześniej nie spędzaliśmy więcej czasu w przypadku znajomych znajomych, z którymi nigdy nie spędzałam dużo czasu. Jeśli chodzi o wygląd, to do brzydkich nie należe. Jestem wysoka, nawet bardzo wysoka jak na dziewczynę sądze, twarz też mam ok, długie włosy, nie jestem wieszakiem, ale do grubych także nie należę. Jednak po takim spotkaniu kontakt się urywa, ani nie zadzwoni, napisze, czy nawet nie zaprosi do znajomych na głupip facebooku. (Zazwyczaj Ci faceci to są znajomi lub bliscy znajomi znajomych, wiec z krótkiego wywiadu wiem, że nie są to typy "ruchaczy" czy jak tam ich nazwać. Uważam, że ja zachowuję się w porządku w stosunku do nich, nie jestem nachalna, ale pokazuje delikatnie zainteresowanie. Jest ze mną o czym porozmawiać, jestem oczytana, łatwo nawiązuje wiadomości czy dopasowuje się do sytuacji. Ubieram się ładnie, dość klasycznie/elegancko, nie noszę dekoltów czy spódniczek do połowy pośladka, więc na "łatwą" czy coś też nie wyglądam. Proszę pomóżcie znaleźć mi błąd, jaki robie.

Gość kewwjekej
nawiązuje kontakty*

nie okazuj zainteresowania rozmawiaj neutralnie, śmiej się, bądź naturalna To co dla Ciebie jest subtelne, dla nich może być wymowne:)

Gość kewwjekej
na szczęście nie jest to zasada pisana, ale starałam się napisać to jak najkrócej.:) Jeśli chodzi o to zainteresowanie, nie robię tego jakoś strasznie czy coś, miałam bardziej na myśli, że np. zapytam się co jakiś czas go o coś o nim, jego planach czy coś w czasie rozmowy, żeby to też tak nie było jednostronnie. Tak jak podczas normalnej rozmowy z kimś kogo się zna już jakiś czas.

Gość kewwjekej
myślę, że też nie o to chodzi :) Tzn. np jak mnie ciągną na parkiet czy coś, to się godzę i tam tańczymy, czy (wiem, że dla mojego wieku trochę niepoprawne, ale kto teraz tego nie robi) na kamikadze. Jak na mój rozum, jak dziewczyna nie jest kimś w żadnym stopniu zainteresowana to odmawia :)

Gość kewwjekej
to jest wódka z blue curacao i sokiem z cytryny, ale to akurat jest mało istotne :) Po prostu wydaję mi się, że jestem ciekawą osobą i że wszystko robię dobrze, koleżanki wypytują mnie o rady i zawsze jak im poradzę, tak zrobią i w ich przypadku wszystko kończy się sukcesem, a u mnie cóż. jest sobota, wszyscy znajomi gdzieś z swoją parą, a ja.. żale się obcym ludziom na kafeterii :)