Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufooludka

czy sperma czarnego smakuje inaczej??

Polecane posty

Gość ufooludka

chodze kilka tygodni z czarnym chłopakiem, to moj pierwszy czarny, niedługo planuje zrobic mu niespodziankę - loda z połykiem i zastanawiam się tylko czy sperma czarnego smakuje jakoś inaczej? jesli chodzi o diete to wegetarianin, nie pali fajek raz w tygodniu wypije ze 2 piwa. Są jakies doświadczone?? miałam wcześniej 3 chlopaków (bialych) jeden też był wegetarianinem i zdecydowanie jego sperma miała "najlepszy " smak. ale czy jego też będzie taka zjadliwa??

Gość ufooludka
i jak wie któraś??

Gość zapytaj very uszatka
jest górnikiem,czy ki pierun

Gość mjkkkk
Ja chodziłam z czarnym i powiem tak sperma smakowała jak stęchłe jaja łosia. Dodam że on też był wegetarianinem. Myślę że twojego też tak będzie smakować.

Gość ufooludka
czekam na jakies poważne odpowiedzi :)

Gość madzia xcx
Murzyni mają to do siebie że ich sperma strasznie śmierdzi wiem to z własnego doświadczenia. Chodziłam z dwoma takimi tymami. I to co mówi mjkkk to jest prawdą. współczuję ci autorko tematu trzymaj się.

Gość BAKAJ
KAŻDY KOLOROWY MA SPECYFICZNY ZAPACH POTU ,A JAJA JEGO NA PEWNO SMIERDZĄ JAK ZBUKI ,ALE MOŻE CI BĘDZIE SMAKOWAŁO ,SPRÓBUJ ,ŚWIAT NALEŻY DO ODWAŻNYCH!!!!!

mhmmm a najbardziej tych rozowych :) i tyych w fioletowe ciapki choc sporo racji masz, wlasny pot , nie smierdzi tak jak cudzy :) a poza tym moze on jest kawa z mlekiem??, albo cos w tym stylu i bedzie dziewcze mialo capuccino :) albo late :)

Gość BAKAJ
TYLKO MOŻE BYĆ TROCHĘ PRZYPALONA TA KAWA Z CZARNEGO EXPRESSU!!!

Gość BAKAJ
NO JAK LUBI KAWĘ ZBOŻOWĄ TO NIE MA PROBLEMU ,NIECH ATAKUJE!!!!

Gość BAKAJ
MNIE TEŻ ,DLA TEGO ROBIĘ SOBIE JAJA Z TEGO,ALBO JEST IDIOTKĄ ,ALBO NIE MA NIC INNEGO DO ROBOTY!!!

Gość gość
Sperma mojego chłopaka czarnego smakowała wysmienicie połknełam ja ze smakiem smakowała jak biszkopcik z polewa truskawkową ale jebać czrnych kurwią im jaja stolcem i miodem z uszu

Gość gość
Nie mam doświadczenia odnośnie czarnych. Miałam dwóch białych i pierwszy nie pił nie palił a miał obrzydliwy smak, drugi pije pali i smak ma dobry. Obalam stereotypy.

Gość gość
A sproboj i sie przekonasz sama