Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy1995

mysli samobojcze, brak odwagi

Polecane posty

Gość niesmialy1995

coraz czesciej mam mysli samobojcze, potrafie lezec w nocy patrzac w sufit i myslec jak by mi ulzylo gdybym ze soba skonczyl... spowodowane jest to brakiem jakiegokolwiek wsparcia ze strony przyjaciol czy rodziny. nie mam do kogo sie odezwac, pogadac na luzie, brakuje mi szczerej rozmowy. chcialbym sie przed kims otworzyc ale nie mam przed kim. dotychczas w zyciu za wiele nie osiagnalem, chcialbym miec wieksze poczucie wlasnej wartosci ale ciezko mi nawet myslec pozytywnie skoro nikt mnie nie akceptuje. probowalem znalesc milosc, ale bez skutku. nikt mnie nie chce w tym swiecie, tak bardzo mi jest smutno... ...ale nigdy nie mialbym odwagi w jakikolwiek sposob odebrac sobie zycia.

Gość dobre dobre dobre dobre
Jesli 1995 to Twoj rok urodzenie to masz jeszcze bardzo duzo czasu na poznawanie , odkrywanie, rozwijanie i nabieranie wartosci. Nic nie przychodzi od razu.

Też tak miałam,jeżeli chodzi o brak odwagi. Teraz sobie myślę że byłam głupia bo problemy jakie miałam w tamtym czasie już znikły. Tylko jeżeli znowu coś mi nie wychodzi mam ochotę się zabić.Tak jest cały czas. Przez to wszystko stałam się bardzo nerwową osobą,często płaczę. Kiedyś rozmawiałam z ciocią,powiedziałam jej że na mamę nie mogę liczyć a mama to usłyszała. Jest już lepiej,rozmawiamy. Nie masz nikogo aby porozmawiać o tym? Może Tobie się wydaje że nikt na Ciebie nie zwraca uwagi a to Ty chcesz aby tak było. ?

Gość Nicolka....
Ale o czym chcesz pogadac? Chcesz sie wyzalic jaki to Ty jestes biedny i jak Ci zle??? I czego oczekujesz ze ktos Ci bedzie wspolczul, litowal sie nad toba? Poczytaj ciekawe ksiazki, obejzyj jakis film a jak juz znajdziesz jakies tematy do rozmowy to i rozmowcy sie znajda. A tak odrazu mi sie przypomnialo jak sie spotkalam ostatnio ze znajomymi w sobote, na piwko a jeden z drugim jedyne co potrafili to sie uzalac... Masakra. Zyjemy w takich czasach ze kazdemu z nas jest mniej lub bardziej hooojowo i co? I nic. Uzalanie nic tu nie da.

Gość witstwosz
Jak widzisz najlepiej otworzyc sie przed ludzmi na kafeterii, mozna liczyc na wsparcie

Gość a jaaaaaa
Ludzie maja poważne problemy, choroba , smierć , długi itd. Jednak żyją i potrafią cieszyć sie dniem. Jesteś młody i chcesz sie zabijać bo nie masz kobiety , jeszcze ci bokiem te baby wyjdą :-) osiągnąć , osiagniesz , tylko jeszcze nie teraz . Zacznij cieszyć sie zwykłym dniem , czynnoscia ,życiem . Docen to co masz i dziękuje za każdy dzien , a będzie dobrze .

Gość a jaaaaaa
Akceptacji szukasz ? A jak ma ktoś akceptować i szanować kogoś , kto sam tego nie robi ? Zacznij od siebie a gwarantuje , ze inni to zrobią.

Gość witstwosz
Napisz post na fb, ludzie cie zrozumieja..

Gość gość
Swego czasu nachodziły mnie myśli samobójcze. Moja pani psycholog nawet zasugerowała, że może niezbędna być wycieczka do szpitala.. Nie wiedziałam co mam zrobić ze swoim życiem.. Z jednej strony wiedziałam, że mogłabym je wspaniale wykorzystać, pójść na studia, zostać inżynierem, mieć dobrą pracę i podróżować z mężczyzną mojego życia. Z drugiej strony wydawało mi się to niemożliwe. Można to przyrównać do pięknego krajobrazu. Co innego być gdzieś na Karaibach i pluskać się w lazurowej wodzie, a co innego mieć tylko nieostre zdjęcie z komórki. A tak od zawsze wyglądał kontrast pomiędzy moimi planami i marzeniami, a rzeczywistością. Byłam w czarnej dziurze, z której nawet światło nie mogło sie wydostać.. wtedy natrafiłam przypadkowo na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam kilka sesji oczyszczenia aury. Rezultaty przerosły moje oczekiwania! Zaczęłam w końcu wierzyć w siebie i spełniać swoje marzenia. W tej chwili uważam się za osobę szczęsliwą z naprawdę wspaniałymi perspektywami na przyszłość.

Gość gość
Niestety, wpadłaś z deszczu pod rynnę...