Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonajuż nie wiem co kocham

przemoc męża - co robic

Polecane posty

dzisiejsza noc horror bylismy u cioci na urodzinach. tesc proponował ze nas odwiezie do domu z lokalu mamy 20 minut piechotą uznalismy ze idziemy na spacer po obfitym daniu i kilku butelkach wódki.. zaszlismy na stacje benzynową kupilismy troche alkoholu i tak sobie szlismy spacerkiem do domu.... gadalismy smialismy sie.. bylo fajnie nagle on przyłzył mi pięśc do twarzy...uciekłam potem spotkalismy sie na skrzyżoaniu on cos tam krzyczłl.. przeszlismy [rzez ulice zacza mnie szarpac miłala nas policja , taksówki....nikt sie nie zatrzymał....znowu uciekłam... obeszłam osiedle na około patrze śpi na przystanku.. obódziłam go on zaczą krzyczec ze zabije sie biegał po ulicy pełnej tirów ( mieszkamy przy ruchliwej ulicy) sciagnelam go z tamtąd on zacza mnie znowu targac trząść wyrwał mi kołnież z kurtki .... naszczescie zatrzymal sie jakis taksówkarz .. uciekłam do niego.. on zawiózł mnie na komisariat ale powiedział ze nie bedzie swiadkiem wysiadłam pod komisariatem ale nie poszłam bez świadków... piechota poszłam do mojej mamy... a tam juz był mój mąż płakał że myślał ze ktoś mnie porwał.. mama przerażona... Uznaliśmy że jest ok wróciliśmy do domu teraz on śpi.co mam robic

Gość Jozef i na
trzeb a bylo wejsc na komisariat

mogę jechać do siostry do wawy... obecnie nie pracuje więc mogę tam uciec ale nie wiem czy warto..... jesteśmy 2 lata po ślubie mamy kredyt na więcej lat niż mamy co ja mam robić?? to nie pierwszy raz kiedyś złapał mnie przy ścianie i uderzał pięścią w ścianę tuż przy mojej twarzy..... jego przyjaciel zaczął mnie wypytywać czy tak zawsze jest...

a co ja miałam powiedziec tym policjantom... uwierzyliby??

prosze niech ktoś mi powie co w takiej sytuacji mam robic...każde wyjscie na jaką kolwiek impreze z alkoholem to dla mnie trauma

moge jechac do siostry... ale czy dobrze jest tak uciekac??

Gość no to chyba tego chciałaś
skoro za niego wyszłaś. Przed slubem był aniołem? teraz to już tylko rozwód i kombinowanie jak się go pozbyć, żeby nie pobił z zemsty. trza było nie wychodzic za mąż za takiego skubańca. Ale kobiety wrobią sie w każde bagno byle nie zostać stara panną.

teraz on śpi... czy warto uciekac.. on na trzeźwo naprawde jest dobrym mężem czy mam czekac aż się obódzi i z nim o tym pogadac co robic???

moja odpowiedz --> nigdy nie marzyłam o slubie po prostu zakochalam się przed ślubem nic takiego nie było

... i nie wiem czy iść położyć sie przy nim czy jechać na dworzec może jak zniknie to przemysli sobie .. proszę co mam robic

Gość cottu robić????
skończyć marne prowo i isc spać.

Gość Jozef i na
dziewcze, kilka butelek wodki i jeszcze alkohol po drodze, i to wszystko on sam wypil?

oj on nie wypił sam .. było z 12 osób ale naprawde nie wiem co mam robic?? może jak znikne na kilka dni to przemyśli całą sprawę

albo upiję go jeszcze bardziej to się udobrucha i ulula a ja będę miała więcej czasu żeby napisac jeszcze z 10 takich konfabulacji...

oczywiście z fałszywej troski o was, moje drogie, co byscie wiedziały jak to z alkoholikiem jest bo pewnie nic nie wiecie o zyciu a ja mam misję żeby was pouczyć i wcale mnie nie zraża że was wkurwiam ..

jeszcze pare szczególików sobie wymyśle, o już mi coś w durnowatej główce świta, zaraz to mozolnie wyklikam, ale was zaskoczę .. niezła jestę, co ..

wiecie co .. kupiłam bilet do wawy .. jade do siostry .. jak bedzie mu zależec to sie odezwie... nie chce aby moje życie tak wyglądało

tak w ogóle to nie pracuje przez niego...

Gość koras1
Wszystko przez wódkę....

ok ktoś się podszył za mnie... nie wnikam... mam nadzieje że nikt z was nie znajdzie się w takiej sytuacji ehh i jasne że wszystko przez wóde ... może nie powinnam płacic .. ale było tak miło tak fajnie .. jak za czasów sudeckich ehh

ja go kocham... ale nie chce by był moim katem mam kolezanki które maja już takie podłe życie ja nie pozwole... mimo bólu...cierpienia itp

Gość wódę kojarzysz ze studiami????
to co to były za studia? phi...

oj czepiacie się każdego słowa... kto jak był studentem to se nie popił.. czepiacie sie cały czas a ja chwiałam poznać wasze zdanie czy tak ma wyglądać moje dorosłe Zycie?? jestem po studiach dwa lata wiec.. czy dalej mam kontynuować to wszystko.... jak byliśmy para jako studenci to nie było żadnych takich akcji.. wypiliśmy.... gadaliśmy czasem było co innego... było super a teraz jak juz jesteśmy po studiach ze stałą pracą to ... tak ma być ja proszę was tylko o radę??

o 7 30 jadę na dworzec ehhhh nie pozwolę by on tak sie zachowywał.. cał czas ryczę ale co mogę.... dla mnie jest nie pojęte takie zachowanie :(

Gość wódę kojarzysz ze studiami????
kto sobie nie popił - ja na przykład, alko to taka plebejska rozrywka i do niczego nie prowadzi, strata czasu, kasy i szarych komórek.

Gość jannowak_KURWANIEPODSZYWAJSIE
JEDZ TO MOZE OTRZEŹWIEJE I PRZEMYŚLI, MOŻE

Gość matejkaaa
jedzzzzzz ...studja dawno sie skonczyly kazdy balował :)

Gość ammisynek
ja tez duzo balowałem na studiach ... ehhh super czasy po studiach powinny byc jakies 2 lata karencji właśnie kołysze moje roczne dziecko i też sie zastanawiam dlaczgo tak wszystko szybko no ale to jest dorosłość :) a dzidziusia mam super :)

dziękuje za wszystkie komentarze pozyt i negatyw :)

wiecie co może to własnie jest to mieszkam z mężem jak studenci w chwilowym mieszkaniu,,,, mimo że mamy dom nakredyt ale jeszcze cały czas remontujemy nasze mieszkanie jest studeckie-- wynajęte.. do domu nie możemy sie wprowadzić bo jeszcze nie skończone// i tak zyjemy z dnia na dzien . moze to go tak boli... ale mimo wszystko nie pozwolę na przemoc jakokoliwek.. ehhh