Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieczka borza

Idę do kościoła

Polecane posty

Gość owieczka borza

i wam też radzę iść

Gość vsdgsdfsd
a nie możesz się w domu pomodlic?

Gość takajednaosoba
prosze wypowiadac swoje wlasne poglady a nie glosic nie wiadomo czyje jako czyjes. to sie nazywa chyba jakos. paserstwo? cos takiego. nawet - ale to jest przestepstwo i to sie jakos nazywa. tak mysle... paserstwo pasuje. ale to nie jest chyba to. moge sprawdzic se i tyle:(

Gość owieczka borza
mogę ale raz w tygodniu chodze do kościoła bo tam się zbierają dobrzy religijni ludzie, moglimy sie razem o pomyslnośc naszych rodzin, nas samych i w ogole świata, dobrzy ludzie chodzą w niedziele do koscioła bo to zbliża nas do Boga

Gość takajednaosoba
podszywanie sie pod kogos moze byc uznane za paserstwo gdyz w polsce komp jest to ip i tak sie tu zyje wiec prosze darowac sobie jakies kretynizmy bo w zyciu i tak pani od pozarow, lekarka i dyrektor banku gora bo cos osiagneli a ja nic. no i dzieki ip w polsce nigdy nic nie osiagne, tak chce po prostu swoja przesylke i do widzenia. tyle tu osiagnelam z rekami i nogami. to tyle mi powinno wystarczyc. juz nie. ale sie tez nie dam tylko chcialabym swoje cos bo nie jestem kaziemierzem odnowicielem. nie nazywam sie tak -mimo wszystko.bo o co mi chodzi? tyle i koniec.

Gość takajednaosoba
jeszcze zebym choc palila to w te pozary,ale bez papierosa ani rusz. jeszcze w polsce... bez przesady.

Gość takajednaosoba
ps. chcialam jeszcze napisac takie stwierdzenie -w polsce czlowiek czy ma 5 lat czy 50 to ciagle to samo. moze przez to ze ten pass usa tak dziala? ale usa nie jest takim krajem - tam jednego dnia masz takie poglady, drugiego inne. tak moze byc. tam sie rozmawia z ludzmi a nie tylko opinie glosi.tam sie zyje zyciem, a nie wegetuje przy garach aczkolwiek trzeba cos jesc oczywiscie. i to chcialam napisac, zeby sie nikt mna nie ludzil. od czasu jak zniszczono mnie po wyjezdzie za granice ja juz nie mam tych pogladow co mialam, przyszla rodzina w miedzyczasie moja - ja nie jestem juz ta sama osoba. przykro mi ze nawet w necie nikt tego nie zauwaza. po co?ciagleto samo ipa czy ja jestem ip swoim? noale to tylko polska prawda :( tylko ze w takim razie takie osoby PASUJACE powinny polske poprawiac. ja nie. nie pasuje i tyle. pozdrawiam.

Gość takajednaosoba
:(:(:(