Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka miki gra w guziki

Czy to możliwe?

Polecane posty

Czy to możliwe że mogę być w ciąży? Jakieś 4 tygodnie temu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia. Był to stosunek przerywany. Tydzień temu zauważyłam na bieliźnie skrzep krwi ze śluzem. Wczoraj (ale to tak przez pół dnia, może trochę mniej) miałam takie brunatne upławy. Okres niby powinnam dostać 2 dni temu, ale jestem chora więc to też zmienia wszystko. Ale czy jest duże prawdopodobieństwo ciąży? Czy raczej jakaś infekcja?

Nikt tu nie zajrzy?

Jutro skocze po test i umowie się do gina. Ale tak się zastanawiam jakie jest prawdopodobieństwo ciąży

Gość Był sex-
jest możliwość ciąży.

a czy jest możliwość zajscia w ciaże w dni płodne, seks uprawialismy z prezerwatywą , ona nie pekla, nic sie nie stalo, doszedl poza mną.....okres miałam 9 listopada, seks uprawialismy 24 listopada od kilku dni strasznie mnie mdli, a od przedwczoraj bolą mnie całe piersi.... co to może oznaczać. ostatni mój cykl miał 26 dni, był normalny.... jak myslicie?

chyba oszaleje, okres mam miec 6 grudnia, zawsze piersi bolały mnie tak 2-3 dni przed, skad te mdlosci od tygodnia, w poniedziałek czułam kłocie w lewym jajniku i bylo duzo śluzu wodnistego, teraz sluzu nie ma jest praktycznie sucho, moze male ilosci takiego bialo-zółtego, temp nie mierzyłam nihdy wiec nie moge sie na niej oprzec, poradzcie cos? naczytalam sie ze to objawy ciazowe, jestem juz po 2 ciazach i kasda przechodzilam inaczej, podzielcie sie swoimi opiniami (oczywiscie madrymi)

Gość Facet miał
prezerwatywe, która nie pękła pozatym doszedł poza Tobą. Szanse na ciąże są znikome.

Gość Facet miał
Objawy ciąży też nie występują na drugi dzień po zapłodnieniu...

uspokoilas mnie :) ale w takim razie skad bolące piersi od 3 dni i te mdłosci ? może stres?

mysle ze powinnas wyluzowac i poczekac na okres :) do myszka miki jezeli decydujesz si ena seks bez prezerwatywy i/lub innego zabezpieczenia musisz byc przygotowana na taka ewentualnosc jak ciaza. pamietaj ze stosunek przerywany to nie forma antykoncepcji.

no tak wiem powinnam wyluzowac, ale martwia mie te objawy :( mam już dwójkę dzieci i nie planuję w najblizszym czasie nastepnym, ale teraz mam obawy, bo nie moge doszukac sie przyczyn mojego samopoczucia i bolu piersi :( a jaka temp powinna byc przed okresem, ierzylam dzis rano i bylo 36,9 a mierzylam popoludniu i bylo 37,5 ktora jest wiarygodna

Gość juwenaliaaaaa
A ja myślę że albo powinnaś iść do apteki po test, albo do lekarza na badanie. To forum to nie wyrocznia! :o na co liczysz??

nie mam z kim pogadac, moza tylko mowi ze panike sieje i ze napewno nie jestem.... ale ja poprostu sie boje, nie wiem co myslec:( ale jak pomysle na spokojnie to jak doszedl poza mna z nia sie nic nie stalo, dzis jest 7 dnien od stosunku a ja od niedzieli mialam mdlosci teraz juz sie uspokoily i d 3 dni te piersi, przeciez to za wczesnie na jakiekolwiek objawy.... hmmmm :(((((((((((((

Gość Ivvy
gamka, daj spokój, nie jesteś w ciązy.

Kurcze popdam w paranoje :-( nie umiem sobie wytlumaczyc bolu puersi i tego ze rano mnie mdli przeciez z prezertywa sie nic sie stalo a on nie doszedl, dlaczego tak mam??? :-(

Gość I.klementyna
Bo sobie wmawiasz te obiawy i tyle

chciałabym sobie wmawiać ale bola mnie naprawde piersi , mdłości moze ze stresu.... ale te piersi, zawsze bolały mnie przed okresem 2-3 dni...a teraz juz od piątku, dziwne, w piatek był 22 dzien cyklu, może to na okres? bo przeciez malo prawdopodobne zeby doszlo do zaplodnienia, co nie ?

sama nie moge uwierzyc w to ze tak jest..... napiszczie cos prosze

Gość olewa nie olewa olewa?
kur...nikt na odleglosc nie stwierdzi czy jestes w ciazy!! zrob test jesli chcesz wiedziec!! tysiac razy to samo - kochalam sie w dni płodne, bezpłodne, z gumką, bez gumki, okres powinnam miec wtedy lub wtedy, piersi mnie bola, nie bolą...ja pierdziele!!! JEST SEKS MOZE BYC CIAŻA!! AMEN

poczekam do dnia okresu, juz robilam jeden test w piatek , wyszla jedna kreska, ale to byl 22 dzien cyklu chyba za wczesnie, poprostu martwie sie.... nie chcilabym juz byc w ciazy, nie to ze jestem jakas przeciwna... bo co ma byc to bedzie ale mam juz dwojke dzieci, a wiadomo że w dzisiejszych czasach wszytsko jest tak drogie i nie stac mnie na 3 dziecko, dlatego tez sie zabezpieczalismy.... tak jak mowie poprostu martwi mnie tak wczesny bol piersi, ale moze byc jak piszesz...:)