Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tujyjnhgj

Spotkanie kogoś po bardzo długich latach, mieliście tak ?

Polecane posty

Gość tujyjnhgj

Wczoraj siedząc sobie wieczorem i oglądając sielankowy film przed godziną 24 dzwoni do mnie moja była, pierwsza dziewczyna z którą byłem ja miałem wtedy 17 lat a ona 15 i byliśmy razem rok czasu, później się rozstaliśmy i od tamtej pory nie wiedzieliśmy się. Od roku mam jej numer telefonu bo pisała do mnie w sprawie pracy pewnego razu i jakiś tam kontakt się odświeżył. W sumie to nie widzieliśmy się na oczy przez 8 lat. Ona dzwoni do mnie i jak gdyby nigdy nic pyta co u mnie jak mi leci co i jak i prosi koniecznie o spotkanie. Pogadaliśmy dobre 30 min po czym dałem się namówić i pojechałem do niej ( mieszkamy 5km od siebie ) Nie wierzyłem, w ogóle jej praktycznie nie poznałem zmieniła się i to sporo w końcu to 8 lat, głos miała inny i w dodatku z wesołej dziewczyny takiej jaką ją zapamiętałem kiedyś, stała się znerwicowaną kobietą z ostrymi zaburzeniami psychicznymi i mężem alkoholikiem w dodatku lubującym się w boksowaniu kobiet. Nie wierzyłem, gadaliśmy z godzinę w samochodzie a ona mi się żaliła jak ma źle w domu jak się bardzo boi że raz jest dobrze a raz tragicznie, po prostu ewidentnie było widać że dziewczyna chciała się wygadać a nie miała do kogo. Ale to nic, ona po prostu była zniszczona życiem i nie wierzyłem w to co widzę a dla mnie to spotkanie było szokiem. Kiedyś byliśmy bardzo młodzi i życie płynęło sielankowo a tutaj zupełnie znienacka spotkaliśmy się w nietypowym miejscu o nietypowej porze jako dorośli już ludzie. Czy wam też przytrafiają się takie akcje ???

Oj tak. ale zawsze gdy maja przesrane i szukaja straconego uczucia i pocieszenia.

Gość parsley
Ciekawe... Do mnie odezwał się mój pierwszy chłopak kiedy był w dość ciężkiej sytuacji (i daleko od żony ;-)

Gość Hobbit is comming
do mnie tez odezwał sie kiedys były po 5 latach od chwili gdy zostawił mnie w ciąży. Jak się później okazało zostawił mnie dla swojej byłej zony a odezwał się dlatego, że ona kopnęła go w doopę. Szukał pocieszenia:O

spotykałem po latach ex w różnych miejscach - lecz zupełnie nie zwracam na nie uwagi - nie utrzymuję z nimi żadnego kontaktu i uważam, ze tak jest najlepiej dla każdego...niech każdy żyje swoim życiem po rozstaniu

Gość tujyjnhgj
Racja ale tutaj nie chodzi o to czy ktoś coś czuje bo ja np do niej nie czuję kompletnie nic zupełnie nic, traktuję ją jak znajomą i nic poza tym mimo tego że kiedyś byliśmy w sobie zakochani po za tym to była szczeniacka miłość. Dla mnie po prostu ten fakt brutalności życia mnie dobija. Kiedyś jesteś młody i cały życie przed sobą, masz plany i marzenia a później spotykacie się po prawie 10 latach i jesteście zniszczeni życiem. Ja byłem w szoku jak zobaczyłem jak ona się zachowuje, tiki nerwowe, nadpobudliwość, totalnie zjechana psychika... brak słów.

była siedziała, oglądała sielankowy film i nagle postanowiła zadzwonić? to właśnie wynika z tego gramatycznego koszmarku, pierwszego zdania. ludzie, trzeba było uważać na lekcjach, a nie zajmować się podrywaniem koleżanek.

Gość jestes głupiutka a nie zlaaa
Do złej dziewczynki ( ależ pretensjonalny nick) - skoro jestes taka poprawna językowo to powinnaś wiedzieć,że zdania nie zaczyna się z małej litery. Źdźbło w cudzym oku zobaczysz, ale belki we własnym to juz nie. :P