Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy moge tak zareklamować ?

Czy moge tak zareklamować bloga ?

Polecane posty

Gość Czy moge tak zareklamować ?

wstawie jego adres na jakimś forum pod artykułam na onecie czy wp ....można tak ?

Gość takajednaosoba
moim zdaniem mozesz ale po co ci to? tu sie reklamuj na forum tylko ze sensem. ja postanowilam obecnie na kafe rozkreklamowac czy przypomniec slawne cytaty polskie - potrzebne w kazdej??? sytuacji. jakie teraz mam poglady ktos powie o czym bym pisala. no to takie cos moze zaczne zeby ludziom watkow nie rozwalac. czy osiagne sukces? zobaczymy. prosze o komentarze. i dzis 1 cytat - slawny Polak tutaj wystepuje - historyk i posluze sie nim zeby sukces na kafe osiagnac i tu jego cytat nr 1. moze ktos zgadnie do czyich pogladow zachecam swoje zdanie wyrazic. slawny historyk polski i tak dalej... i tu cytat jego - cytat 1 mojego najnowszego watku na kafe bo reszta tematow to chyba zero sensu - cokolwiek tu przez to rozumiec. i tyle: "Między unią a zaborem jest dokładnie taka sama różnica jak między białym a czarnym." co panstwo sadza o tym zdaniu? to rzeczywistosc, w ktorej zyjemy. niekoniecznie ip i tak dalej. chociaz? moze to jest ip? kto wie :(

Gość takajednaosoba
jutro slawnych polakow mysli ciag dalszy - ciagle ten historyk i jego glowne??? dzielo oraz cytaty z tego dziela - ku przemysleniu. wybitna postac polska przyblizana przeze mnie na kafe...

Gość takajednaosoba
alez duzo komentarzy jak na razie...

Gość takajednaosoba
:( :( :( :(