Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ple ple

Co pije Panna Młoda?

Polecane posty

Gość Ple ple

Drogie przyszłe Panny Młode, że upić się na swoim weselu nie wypada to wiadomo, ale myślę, że każda z nas choć trochę będzie chciała się napić, chociażby na rozluźnienie i lepszy nastrój. Co będziecie pić? Ja bym chciała wódkę, ale czy Panna Młoda wychylająca kielonki nie będzie wyglądać odrzucająco?

Gość Bananaaa
Zwykle jest tak, że właśnie goście chcą, żeby młodzi pili z nimi wódkę, ale żeby się nie upić mają w swojej butelce na stole...wodę :) Jeśli chcesz to oczywiście możesz wypić kieliszek czy dwa, ale pamiętaj, żeby nie przesadzić. Zresztą sądzę, że po ślubie będziesz już rozluźniona, bo kościół to jednak największy stres

Gość taka jedna z wrzesnia
ja piłam hektolitry mineralki z cytrusami;-) całe wesele byłam królową parkietu więc woda była czymś idealnym;-) toasty z gośćmi wznoslisimy wódką ale bardzo delikatną, rozcieńczoną zeby się nie upić bo zmęczenie przygotowaniami i czysta wóda to smierć...

Ja mam mocną głowę:) Więc napewno kilka kieliszków wypije ale nie tyle co na jakiejs np. imprezie ze znajomymi,bo wiadomo trzeba miec trzezwy umysł:) Ale napewno 5-6 kieliszków przez cala noc wypije

Gość TakaONA89
My piliśmy normalnie na kieliszki wódkę ze znajomymi najczęściej , a że tańczyliśmy praktycznie cały czas to nie odczuliśmy ani trochę tej wódki. przy stoliku w trakcie posiłku piliśmy napoje bezalkoholowe. Goście byli zachwyceni , że się z nimi napiliśmy i bardzo sobie to chwalili. Z tym,że zarówno ja jak i mój facet mamy mocną głowę, tym bardziej że tańczymy czyli spalamy alkohol oraz jemy regularnie ciepłe posiłki w trakcie wesela :)

Gość kilka_klik
ja wypiłam przez cale wesele 0.5 l wódki Sobieski i się bardzo dobrze czułam, nie czułam się jakbym piła wódkę

Ja piłam na swoim przyjęciu weselnym, co prawda winko a nie wódkę ale myęlę, że wódkę też wypada się napić. Trzeba tylko uważać, żeby nie przesadzić. Raz polewać z tej butelki z wódka a raz z tej z wodą:-)

ja przez całe wesele wypiłam może z 5 kieliszków wódki. jeden kieliszek piłam na 3-4 razy ledwie usta moczyłam. Mój mąż pił tak samo jak ja na kilka razy. bylismy trzezwi całą noc

Gość Kolorowy Franex
Tylko nie woda zamiast wódki ja pierdole ale żenada... nie chcesz pić powiedz to i nie pij ale nie udawaj, masakra.

Gość Ple ple
Kilka_Klik, przecież Ty w ciąży jesteś...

Ja pilam na swoim weselu przewaznie czysta ale i paru chcialo sie czastej ale dalam rade.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
kilkik klik no własnie ty nie jesteś w ciąży?