Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrththtggghghhg

jak to jest ze moj facet

Polecane posty

Gość rgrththtggghghhg

ma malego czlonka 12 dlug, 11 szer. a sex z nim jest nieziemski i odlatuje bez reszty?poprzedni faceci mieli wieksze i bylo gorzej

Gość rgrththtggghghhg
spokojnie on jest z innego rodzaju facetow wiecmu sie "nie znudze" to znaczy ze jak to pierwsze zakochnie mi minie to i sex bedzie juz gorszy? jestesmy razem 4 miesiace dopiero

taaaaaaaaaak na pewno no dobrze nic juz nie mowie po prostu upolowalas ideal i bedzie wierny dokonca dluuuugiego swego 100 letniego zycia a swoja droga to naprawde zycze, zeby tak bylo, nie ma we mnie nic ze zlosliwosci milego dnia

co znaczy gorszy??? to jest Wasza bardzo prywatna sprawa w koncu fajnie by bylo gdyby byl taki "push button" z napisem dobry seks :D ale niestety wasze rybki, wasze akwarium a co z nim zrobicie to tez Wasza sprawa :)

Gość rgrththtggghghhg
powiem tylko ze z tym zakochaniem to bylo tak ze dopiero po 3miesiacach mi sie zaczal tak naprawde bardzo podobac, na poczatku raczej nie, ale ujal mnie swoim charakterem powoli powoli i tak juz zostalo, wiec mam nadzieje ze mi nie przejdzie i w tych sprawach intymnych zawsze bedzie tak dobrze:P

Gość Rozbawiony_z_rana
Aby sex był udany to musi chcieć dwoje osób. A wielkość członka nie ma tutaj znaczenia. Wiele wspólnego ma tutaj psychika. Dbaj o łóżko a nie będziesz nigdy narzekać :D:D. Moja żonka to potrafi mnie zaskoczyć :D:D oj potrafi :D:D Czasami jej nie poznaję - ale to już jest sprawa temperamentu.

Gość Rozbawiony_z_rana
Aby sex był udany to musi chcieć dwoje osób. A wielkość członka nie ma tutaj znaczenia. Wiele wspólnego ma tutaj psychika. Dbaj o łóżko a nie będziesz nigdy narzekać :D:D. Moja żonka to potrafi mnie zaskoczyć :D:D oj potrafi :D:D Czasami jej nie poznaję - ale to już jest sprawa temperamentu.

rozbawiony zapewniam cie, ze dobrze zmotywowane kochanki potrafia jeszcze wiecej :P:P:P a teraz chyba pojde w koncu dspac milej niedzieli kociaczki

Gość rgrththtggghghhg
Rozbawiony z rana>>>>>>>>>>> a moze dal bys mi jakies wskazowki czym mozna jeszcze zaskoczyc faceta w lozku, czasami wydaje mi sie ze moglabym wiecej dawac facetowi w tych sprawach

to Ja sie jeszcze wtrace choc moze nie powinienem a chcesz dawac?? czy chcesz brac?? bo wbrew pozorom jest roznica :)

Gość rgrththtggghghhg
nie potrafilabym tylko brac (a dostaje duzo) poniewaz chce zeby i jemu bylo tak samo odbrze