Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaaaaritka

JAK UPORAĆ SIĘ Z ROZSTANIEM?

Polecane posty

Gość skadi
z tym nowym, to nie zawsze funkcjonuje, niestety, ale sprobowac mozna. a wracajac do pytania - nie istnieje uniwersalna recepta. kazdy radzi sobie na swoj sposob bo kazdy jest inny. najlepszym lekarstwem jest jednak czas, czas, czas....ale nie da sie go przyspieszyc.

zalać mordę :) i nie mścij sie na wszystkich facetach..... bo to ze jeden czy kilku CIe skrzywdziło nie świadczy o tym ze każdy taki jest. Nie daj sie ponieść zawiści.... bo nie bedziesz lepsza od nich :) Olej pedała ! :D Chuj mu w dupe, jak nie ten to następny, łosiami sie nie przejmujemy :D pełno tego lata po ulicach, tylko do odstrzału sie nadają :D

ogólnie najlepiej poczekać jakiś czas - ułożyć sobie na początku mentalny bałagan - czas w tym pomaga...najgorzej boli na początku - każdy normalny człowiek sobie tym poradzi prócz tych , którzy żyją w obsesji , do jednej osoby

dzięki...myślałam, że może są jakieś tajne sposoby. Jak na razie odkąd się obudziłam tłumaczę sobie, że tak będzie lepiej, wygodniej, mniej toksycznie - to prawda, choć przykro :(...idę się przejść:(

dziękuję Wam za odpowiedzi:) właśnie jestem w trakcie układania tego bałaganu - wczoraj był etap zaprzeczania, odsuwania emocji, dziś muszę sobie wszystko poukładać w myślach. Wiem, że tak jest lepiej, mniej toksycznie, wygodniej, tylko muszę przetrawić, że go już nie będzie. Aż tak mocno nie boli, ale czegoś brak. Obsesji nie ma. Choć chce być w życiu bo znowu dziś pytał czy będziemy utrzymywać kontakt. Zawsze ja zrywałam. Wtedy jest większa obojętność. Nie wiedziałam jak to jest :P

polecam kategoryczną odmowę utrzymywania kontaktu i zajęcie się od teraz TYLKO SOBĄ po to , by odżyć i zacząć od nowa...

nowe doświadczenie :) I mała rada :) z byłymi nie utrzymujemy kontaktu, skoro w taki drastyczny sposób sie rozstaliście. Istnieje możliwość ze on wykorzysta twoją słabość i bedzie próbował mieć darmowy seks, tzw. przyjacielski :P ... bedzie Cie łudził ze jak mu dasz dupcie to on da Ci znów szanse....

znając go jestem pewna, że nie zaproponuje seksu.. nie o to chodzi. Może tak po prostu lubimy się, a sytuacja w jakiej jesteśmy nie sprzyja budowaniu związku i chce utrzymać kontakt. "odżyć i żyć od nowa" brzmi bardzo poważnie, ja nie jestem w aż takiej rozpaczy, nie zdążyłam się jeszcze mocno zakochać. To fascynacja była bardziej bo nawet nie uroniłam łzy :) tylko chciałabym żeby mi nie było przykro... może to bardziej duma dochodzi do głosu, że to ktoś inny zadecydował o rozstaniu...

Gość Gregorinio .
Weź ibuprom

Potrzeba czasu.jedni potrzebują go mniej a inni więcej.Skoro to nie była wielka miłość to szybko zapomnisz.Skoncentruj się teraz na sobie,rób coś co sprawia Ci przyjemność:czytanie,oglądanie filmów,spotkania ze znajomymi,spacer.Bądź dla siebie najważniejsza :). Przykro Ci dlatego,że każda znajomość to dwie,sklejone kartki papieru.Jeśli je nagle rozłączymy-z jednej zawsze coś wydrzemy.Dlatego jest przykro,dlatego nas to rani i boli.Jednak czas mija a to,co było ważne zapełniamy czymś(kimś)równie ważnym lub ważniejszym.Powodzenia 🌻

dziękuję...to ja chyba jestem tą kartką z wydartym fragmentem... dziś raczej wzięłabym prozac, a nie ibuprom:)