Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanka99a

Mój facet mnie bije a mamy 11 mies dziecko co robić?

Polecane posty

Gość zalamanka99a

mój facet mnie bije, szczególnie po alkoholu, nie wiem co robić??? :( mamy dziecko chcialam zeby mialo normalny dom:( dziecka nie tknie, tylko mnie, boje się ze jak odejde nigdy już nikt mnie nie pokocha bo jestem już spalona na starcie, kobiet z dziecmi nie chca:( pomóżcie proszę

Gość zalamanka99a
mam wrażenie ze jestem od niego uzależniona finansowo i emocjonalnie;;/ ze sobie nie poradzę.

Gość kuneegunnndka
"boje się ze jak odejde nigdy już nikt mnie nie pokocha bo jestem już spalona na starcie, kobiet z dziecmi nie chca" kobieto co ty piszesz? bycie z facetem jest dla ciebie ważniejsze niż święty pokój????? nie ważne że pije i bije byle był... ja wolałabym być do końca zycia sama niż mieć takiego faceta jak TY!!!!!! kobieto otrząśnij się!!!

Gość Wtedy policję się
wzywa, na izbę go zabiorą może trochę się opamięta. Nie wiem co Ty jeszcze z nim robisz?W dodatku masz z takim "czymś" dziecko.

Gość 090-09
współczuję ci ale nie faceta ale Twojego myślenia, średniowiecznego myśłenia. Twoje dziecko mieszka w rodzInie patologicznej (tak do takiej się zaliczacie) a ty wolisz w tym tkwić bo nie chcesz być bez faceta. A po co taki facet???? lubisz mieć awantury w domu? lubisz być poniżana? takiego życia chcesz? chyba TAK!

Gość juka,,,,,,,,,,,,,,
życie to nie tylko facet!!! idż do szkoły, na studia, szukaj pracy, naucz się jeździć na nartach, czytaj ksiązki itd. to jest życie.

Gość wolałabym być sama
niż ktoś by mnie miał okadać, a dziecko miałoby na to patrzeć.

tak Ci się zdaje że jestes zależna od niego... sama też dasz rade, nawet bedzie Ci lepiej, pokaż mu że potrafisz zyc bez niego.... ja nie chcialabym znac takiegi ktory by mnie bił!!

Najlepsze rozwiązanie to jak byś odeszła od niego! Skąd te założenie że kobiet z dziećmi nie chce nikt? Spokojnie,odejdź,poukładaj sobie wszystko,zacznij żyć od nowa dla siebie i dziecka,potem wszystko się ułoży i przyjdzie czas na nową miłość. Najpierw poukładaj obecne życie.

zależność finansowa i emocjonalna nie jest żadnym tłumaczeniem. Nie ma innej opcji jak tylko odejście od takiego mężczyzny. I co z tego, że dziecka nie tknie. Może teraz nie, a chcesz czekac i się przekonać co dalej? jesli chcesz normalnego domu dla siebie i dziecka musisz odejść.

Gość vin80
Pogratulować wyboru faceta. Podjęłaś decyzję i teraz ponosisz jej konsekwencje. Mam nadzieję, że w tej sytuacji wybierzesz już mądrze.