Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e.l.e

W jaki sposob sie rozwijacie ??

Polecane posty

Gość e.l.e

Jak w temacie. Co robicie na poprawe swojego zycia ??

Gość kafeamant
my się zwijamy

Gość e.l.e
widze ze temat umarl zanim sie narodzil. Wychodzi na to ze ludzie na kafe sie nie rozwijaja. Ich zycie jest nudne i obraca sie wokol tego co sie dzieje na zewnatrz. Zamiast myslec o sobie mysla o calej reszcie. Dobra wiadomosc jest taka ze tak robi 90 % polskiego spoleczenstwa. Ciekawe kiedy ci ludzie wyjda z tej ciemnoty.

Gość inzynier serwisowy//zablokfds
hmmm w styczniu powiększam uprawnienia sep. Potem myślę na co się zdecydować. Albo zdobyć certyfikat siemensa albo java development . Następnie zwiększyć wiedzę w androidzie. I może jeszcze certyfikat z androida. Ale raczej nie dam rady w jednym roku. No a tak to standard. Przeczytać kilka ksiażek, trochę serwisówek, trochę z scanningu i mri.

Gość na podstawie tego, że nikt
ci nie odpowiedział - oceniasz innych?

Gość w takim razie ja po prostu
nie mam ochoty uzewnętrzniać się przed tobą - bo to nie twoja sprawa, jak JA się rozwijam.

Gość kikkk
uczę się, czytam

Gość barszcz z uszkami
Uczę się, kupuję książki o tematyce związanej z zawodem, jaki uprawiam. Nie napiszę jaki to zawód, w każdym razie nie są z nim związane żadne studia ani inna szkoła, więc to jaka będę w tym dobra to efekt pracy, jaką włożę w samodoskonalenie. Czytam, czytam i jeszcze raz czytam, potem przenoszę tę teorię na praktykę. Staram się przebywać wśród ludzi mądrych, inteligentnych, oczytanych i czerpię z nich ile się da. BARDZO skupiam się na swojej pasji, dzięki której na szczęście mogę też się utrzymać.

Gość ja dodaje tylko
barszcz jestes wrozka?