Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

Brak anala w związku to jedna z przyczyn zdrady.

Polecane posty

Raz się odważyłam z doświadczonym facetem i nie mam zamiaru więcej była lewatywa nawilżanie i zero przyjemności potem cały dzień piekący odbyt to nie dla mnie

Z innej beczki. Przy opracowaniu książki "O kobiecie" Lew Starowicz prowadził badania na temat fantazji erotycznych kobiet. Okazało się że wiele z Pań, zdecydowana większość marzy o seksie grupowym, ale nigdy o tym nie powie swojemu facetowi, bo to nie wypada, boją się że zostaną wyzwane od dziwek itp itd. W tym przypadku jest tak samo. Krytykują ci którzy nie mieli z tym styczności itp id.

Gość TOŚKA TOŚKA
Hej wszystkim ja miałam doświadczenia z seksem analnym i zgodzę sie z morelką kilka razy sama do tego dążyłam bo myślałam,ze to wina partnera bo nie umie ale wydaje mi sie ,że to my kobiety nie jesteśmy czasami do tego stworzone poniewaz po każdym takim akcie czułam poważ ny dyskomfort nawet do dwóch dni po stosunku i powiem otwarcie nie czułam i nie czerpałam przyjemnosci z tego może po prostu nie nadaje się do tego pozdrawiam

Pobieraku, a dopuszczasz taką możliwość, ze kobieta i/lub mężczyzna zwyczajnie nie chcą uprawiać tego rodzaju miłości? :)

Gość acordeon
bo seks ma sprawiac przyjemnośc obojgu,a nie jednej ze stron jak żona mi mówi,że po godzinie już nie może bo czuje ból to ok nie obrażam sie bo wiem,ze potem na drugi dzień to ona sie męczy

Gość acordeon
to jeszce zależy od kobiety są kobiety tzw długodystansowe, które mogą robic to długo z krótkimi przerwami ale są też takie które orgazm mają po 5 minutach i pózniej ich nie można drażnic bo są jak pitbul potrzebują czasu na kolejny numerek

Gość porozmawiajcie o tym
z paniami do towarzystwa jaki to anal jest przyjemny wiekszośc z nich nie oferuje, a te co oferują robią to bo w ten sposób mają większy zysk cytuję czasami trzeba zacisnąć zęby jak chce się mieć więcej

Gość a tak a propos
temat w sumie zadany przez autora, to brak analu w zwiazku powoduje zdradę jak rowniez to, ze ankieta przedslubna powinna zawierac taki punkt heh. Uprawialam anal byl dl a mnie niemily , bolesny a po nim dzien caly albo dluzej mialam zle odczucia natury fizycznej , wiec nie bede tego robic tylko dlatego,ze moj partner by chcial, a nie chce bo wie ze to dla mnie bol. Natomiast mowienie, ze anal lub jego brak ma rozwalac zwiazek, mnie rozwala, bo to znaczy , ze to zaden zwiazek juz nie mowie o uczuciach innych , skoro facet nie moze wlozyc kut...a w pupe kobiecie to juz musi leciec zdradzac, to gdzie miejsce na milosc przywiazanie i szacunek dla kochanej osoby???

Gość napiszę na pomarańczowo
Bo za dużo z was tu mnie zna. W moim związku też nie ma typowego anala prawdopodobnie jestem za wąska bo w żaden sposób penis mojego męza tam nie wchodzi prób było mnóstwo,ale palcówki analnej oboje sobie nie odmawiamy.Wniosek NIE DLA KAŻDEGO PSA KIEŁBASA:)

Gość acordeon
no właśnie co to za związek jak z powodu braku anala facet szuka sobie innej dupy

Acordeon takie związki są i takie gdzie facet zabrania żonie ubierani a mini,krótkich spodenek a sam patrzy na inne i się napala ale żona ma być myszką szara

Gość jjdlkjdlkjdlk
acordeon a gdzież to nabrałaeś takiego doświadczenia ,że wiesz jedne wolą szybko w pięć minut a inne ponad godzinę czyżby internet ? :)

Gość acordeon
też znam takich tragedia normalnie

Gość acordeon
jak to się mówi jak ja miałem pierwszą kobietę to ty jeszcze u ojca z jajka na jajko skakałeś/łas

Gość jjdlkjdlkjdlk
no tak , doświadczenie wiekowe pisze bo takie bzdury wypisujesz , że aż się śmiać chce , typu doopa nie ma naturalnego lubrykanta , piersi też nie mają naturalnego lubrykanta i trzeba je czasem nawilżyć i co ? to też zboczenie ? tylko dla lesbijek ?

Gość jjdlkjdlkjdlk
?

Gość acordeon
czytaj ze zrozumieniem to co pisałem powyżej jak ktoś chce to robic ok mi to nie przeszkadza,a co twierdzisz,że odbyt wydziela jakiś śluz bez żelu czy wazeliny zapomnij ,ze tam wogóle wejdziesz

Gość oijdiojdkjd
acordeon , cieszę się , że w wieku 60 lat ci jeszcze stoi , no chyba ,że robiłes to kiedy to jest zabronione przez prawo, to tym większy szacunek :)

Gość acordeon
dziękuje za szacunek widzisz nawet 60 latek może byc w formie:)

Gość a tak a propos
do jjdlkjdlkjdlk to nie chodzi o to , ktora czesc ciala ma lubrykant i co jest dla kogo , less czy gej , tylko co kto lubi chce robic sprawia mu przyjemnosc czy bol, czy moze jest zmuszany do tego, to jest istotne i zrozumienie partnera, a nie , ze ja chce to ty tak rob:)

Gość acordeon
widzisz gdyby krowy nie podnosiły czasami ogona do góry to niektórzy by cipy na oczy nie zobaczyli

Gość oijdiojdkjd
tak a propos chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi , to raczej powinnaś skierować do acordeona

Gość acordeon
ty rozumiesz inni chyba nie bardzo