Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

Brak anala w związku to jedna z przyczyn zdrady.

Polecane posty

Gość Mam19lat
seks analny jest egoistyczny bo sprawia przyjemność jednej osobie, a ból drugiej ;]już nie wnikając, że ta druga przed całą akcją musi zrobić sobie lewatywę (facecie sam se zrób, to zobaczysz jakie jest to nieprzyjemnie i jak potem wiadrami gówna wylewa się z dupy, by sprawić przyjemność facetowi a nie sobie)

Gość miedziany drut
tak jak lód jest przereklamowany tak samo anal przyjemność z loda w skali 1-10 około3 anal jak dla mnie za ciasno i za dużo przy tym innych czynników typu lewatywy,nawilżacze nie powiem bo jak jakas chętna chce to ja nie odmawiam ale to nie sprawia kazdemu przyjemności no i koniecznośc prezerwatywy

Gość a tak a propos
PRZEPRASZAM ZA 3 RAZY:)

A ja z wiarygodnego źródła się dowiedziałam, że anal może być przyjemny, pod warunkiem, że ludzie odpowiednio się do niego przygotują. Patrzcie na pedziów - wala się w dupy i są zadowoleni. A powyższe wiem od kobiety akurat.

Gość miedziany drut
widać,że ktoś tu nie lubi normalnych wypowiedzi

Nie, wysuszona morela to nie duch. Duchowi zdarza się używać interpunkcji. :D Morela, ja to nawet błędy ortograficzne strzelam, ale staram się z całych sił pisać tak, żeby to jakoś wyglądało.

Gość acordeon
nie tylko do kobiet