Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

Brak anala w związku to jedna z przyczyn zdrady.

Polecane posty

Tylko winny się tłumaczy. Widać - cel osiągnięty, bo i znaki interpunkcyjne się pojawiły. Nie o płeć chodzi - po prostu nie lubię idiotów, a ty, acordeon ostatnio wiedziesz prym.

Spokojnie. Może przedstawi swoją teorię na temat zdrady, to będziesz miała okazję zmienić punkt widzenia. Według acordeona - jak się długo z partnerem nie widzisz i go zdradzisz to wcale nie jest zdrada...tylko skok w bok. Przy nim Kant, Heidegger i Wittgenstein to dżdżownice. :D

Wiesz każdy ma prawo mieć swoje zdanie.Ja jestem też przeciwniczką zdrady,ale w przypadku mojej siostry zdrada okazała się kołem ratunkowym w ich związku.

Nie chodzi o to, czy jest się za czy przeciw. Chodzi o dymanie, bo kogoś dłuższą chwilę nie ma. I twierdzenie, że to nie zdrada. Cóż, idiota zawsze będzie idiotą.

„w przypadku mojej siostry zdrada okazała się kołem ratunkowym w ich związku." Brzmi to trochę jak „dzięki spadającemu kamieniowi rozbiłem sobie głowę".

Szwagier też zrobił tzw skok w bok.Fakt zdradził,ale to jak sama siostra powiedziała,to ona do tego się przyczyniła.To,że Acordeon tak twierdzi ni powinno wg mnie rzutować na jego ogólny obraz.

Numero duo w przypadku mojej siostry będąc na miejscu szwagra sama bym myślała o innym związku.Chłopak zajmował się dziećmi,domem,a ona poszła dokończyć studia,a potem spełniać zawodowo.Dla niego czasu nie miała wogóle.

Rozmowy z nią były bezsensowne,nawet mnie nie słuchała,a mówiłam jej,że on od ciebie odejdzie.Jej odpowiedź brzmiała on mnie kocha i dzieci,on tego nie zrobi.

Rozmowy z nią były bezsensowne,nawet mnie nie słuchała,a mówiłam jej,że on od ciebie odejdzie.Jej odpowiedź brzmiała on mnie kocha i dzieci,on tego nie zrobi.

@mięsista morelka Znaczy się jest jakiś próg, od którego można? Dlaczego zakładasz, że inni mają w związkach lżej od Twojej siostry? Siostra musi coś mówić, żeby na samolubną idiotkę nie wyjść, bo najpierw go zaniedbywała, a potem nie kopnęła go w dupę. Ludzie idą na łatwiznę, dlatego prędzej Ci powie, że zdrada uratowała ich związek, niż uderzy się w pierś i wyrzuci go z domu.

Są dwie możliwości - albo zdrada jest piękna, albo Twoja siostra głupia. Zgadnij, którą wybierze?

W końcu chłopak był tak zdesperowany,że znalazł sobie na chwilę kogoś bo nie trwało to dlugo.W końcu siostra się dowiedziała i jak na razie drugiej takiej pary nie znam.Od tamtego czasu jak dla mnie wzór do naśladowania

Gość DO WSZYSTKICH
Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ STWIERDZAM ŻE I TAK KOBIETY SA GORSZE OD FACETÓW JESTEM OSOBĄ ŻONATA PRACUJE Z KOBIETAMI I PROPOZYCJI TZW NIEMORALNYCH MIAŁEM JUŻ KILKANAŚCIE A MÓWIĄ ŻE FACET TO SWINIA?

Gość kobieta34573490573498
anal jest fantastyczny dla kobiety...zam facetów którym do głowy by nie przyszło uprawiać anal z kobietą...czemu...to takie wspaniałe, ja chyba nawet wole anal od normalnego stosunku :-) megA rozkosz

Gość zdradził to miał
powód jak morella nagryzgała i to ona powinnła teraz go trzymac po to ona była wiina

Gość acordeon
cóż jak mówiłem kiedyś zdrada zdradzie nie równa