Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przetrzaśnięty

kochanka mnie

Polecane posty

Gość przetrzaśnięty

naciska na rożwód a ja tego nie chcę, ale nie chcę też stracić kochanki bo to cusowna kobieta, jak to rozwiązać?

Gość SMUTNE,LECZ PRAWDZIWE!
Znasz powiedzenie.Chcę zjeść ciastko i mieć ciastko? Pewnie jesteś jednym z tych? Moim zdaniem żadna kobieta nie jest wartościowa która rozbija cudze małżeństwo! Skoro taka cudowna ja twierdzisz to dlaczego nie wezmiesz rozwodu z żoną i nie zostaniesz przy kochanicy?!.Jak dla mnie to jesteś tchórzem bo nie potrafisz załatwić sprawy w uczciwy sposób!

Gość MariAnna24
Słuchaj mam podobną sytuację , chciałam mieć kochanka i męża ... ale kochankowi zaczeło przeszkadzać to w końcu .... straciłam go a męża też pewnie niedługo stracę :P

Gość przetrzaśnięty
nie odejdę od żony z powodów finansowych

Gość MariAnna24
to nie odchodź , napewno jak się głębiej zastanowisz to dojdziesz do wniosku , że to jednak żonka jest wazniejsza

Gość przetrzaśnięty
MariAnna24 czemu uważasz, że stracisz męża? nie próbowałaś naprawić z nim relacji kiedy już wiedziałaś, że z kochankiem nie wypali?

Gość przetrzaśnięty
żonka jest ważniejsza, ale tylko z powodu który podałem

Gość bardzo dobrze ci tak
kochanka za chwile kopnie cie w dupe i na zawsze ugrzezniesz z zonka :D pajac

Gość masz swój rozum
jesteś swinią do kwadratu żadna żona nie pozwoli na podwójne życie swojego męża, zapamiętaj to jesteś zboczeńcem,patologią

Gość przetrzaśnięty
zboczona to jest moja żona która woli się masturbować za żetony przed kam niż kochać się ze mną i szanować siebie

Gość micky33
Słuchaj gosciu jebnij sie w łeb.. z powodów finansowych ? Zachowujesz sie jak materialna dziwka, zobaczysz jeszcze bedziesz do żony wracał na kolanach a wtedy niech ona nachara Ci na pysk. Poprostu brak snow.

Gość przetrzaśnięty
micky33 w dupie byłaś i gówno widziałaś, życie to nie bajka!

Gość micky33
A ty w pizdzie byles i.kile zalapales . jak kurwa nie chcesz zeby ktoś komentował to po chuj dodajesz taki temat na forum? chcąc miec dwie kobiety naraz twierdzę ze masz zaburzenia emocjonalne, ranisz swoja żonę, i jestes dla mnie zwykłym smierdzacym chujem niestety.. ja nie chcialabym zeby takie coś przydarzyło sie mojemu wrogowi a co dopiero tak bliskiej osobie z ktora pewnie masz duzo wspomnień i wspolnego, jestes bezuczuciowym gnojem, tyle na ten temat.