Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivvy

Poszukuje...

Polecane posty

Gość Ivvy

sokowirowki z funkcja przygotowania papki dziecku - ale nie samych resztek po wycisnieciu soku. Najlepiej aby jak najwiecej witamin sie zachowywalo. Moze ktos cos polecic?

Gość Używane to na pewno ekologiczn
Blender ręczny. Po co ci sokowirówka? Jak chcesz sokowirówką przygotowywać papki? Sokowirówka zgodnie z nazwą służy do oddzielania soku od miąższu. Zastanów się.

jak najbardziej blender, ja mam moulinexa i jest reweacyjny, robiłam młodemu papki, robie zupy kremy, kotajle, marynaty wiec jest multifunkcyjny nie tylko pod katem obiadków dla małego brzuszka;-)

Gość goonies
Blender niszczy witaminy???? Ze co? Wiekszej bzdury w zyciu nie czytalam:D

a niby czym blender niszczy witaminy czym sokowirowka nie niszczy?

Gość Ivvy
Sokowirowka, ktora wyzej wkleilam ma slimak i wyciska owoce, a nie je skrobie tarciami. Gdy wystepuje sila tarcia to zwieksza sie temperatura i sok sie spienia. Temperatura niszczy bakterie. Tamta ma malo obrotow, ale dziala duza sila.

Gość sa ludzie co wyznaja zasade
ze witaminy w zetknięciu z metalem giną no ale nie czytałam żadnych mądrości na ten temat. Kup termomix sokowirówka wyciskarka i urządzenie wielofunkcyjne do wszystkiego -nawet gotuje gotowe potrawki dla dzieciaków ale 4tysiaki kosztuje. Moje znajome mają i są bardzo zadowolone ja zamówiłam sobie prezentacje licze ze mój maz sie napali na to tak jak ja i kupimy :)