Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 lat po ślubie

wychowanie bez wstydu, wspólne wizyty u lekrzy

Polecane posty

Gość yukki
ooo taki fajny temacik z zdechł

Gość yukki
ooo taki fajny temacik z zdechł

Gość 30 lat po slubie
Proponuje zrobić zaproszenia z okazji pierwszej wizyty u ginekologa i zaprosic całą rodzinę, a poźniej przyjecie - najlepiej na jakiejs sali z orkiestra. Jak bedzie przezywala pierwszy raz - to samo. Moi rodzice to praktykuja - zadowalajace efekty

Gość kredka bambino
ja powtorze raz juz zadane pytanie: czy jak tatus, czyli twoj maz bedzie mial badana prostate to ty i corka tez pojdziecie z nim? Smieszne i zalosne zarazem to prowo

Gość gość
Ja mam 16 lat i na pierwsze badanie ginekologiczne poszłam z tatą. Na moją prośbę.

Gość gość
temat jest stary. ale autorka dobrze prawi. w zasadzie to mysle, ze to nie ona powinna isc do lekarza z cora, ale sam ojciec. niech sie dziecko oswoi z nagoscia przed mezczyzna to potem nie bedzie miala problemow by obcowac nago z innymi mezczyznami, bedzie otwarta, wyzwolona.o to w zyciu chodzi by sie nie wstydzic swojego ciala tylko je ladnie eksponowac. takie wychowanie pomaga.

Gość gość
A jak to, autorko, było w twoim domu rodzinnym? Czy to już tradycja? Czy twój tatuś zawzięcie oglądał twój srom. Czy mąż kontempluje nagie ciało swojej matki do tej pory i czy nasłuchaliście się krzyków orgazmowych swoich rodziców i naoglądaliście ciał ociekających spermą? Jeśli tak, postępujesz w porządku.

Gość gość
Żadna skrajność nie jest dobra.